Simpel vaniljeis med chokoladetopping

På Torsdag går turen til Aarhus ♡

Untitled design (6)Yaaaay – Glæder mig så meget til på Torsdag.. Det er ved at være lidt tid siden at jeg har været i smilets by, og jeg savner virkelig den skønne energi’givende by hver dag! Ja jeg kan ikke løbe fra det, jeg har virkelig en ting for aarhus! I aarhus befinder mine bedste venner sig.. Og en masse søde klubmedlemmer (dog også i kbh hehe) Heraf Merete som er helt fantastisk! Jeg sov hos hende for et par mdr siden hvor jeg lejede det der værelse i måske kan huske.. En aften havde jeg fået det skidt så jeg spurgte Merete om jeg måtte – Og jeg fik en god og tryg nattesøvn! Hun kom også til mit foredrag hvor hun havde det fineste Pilgrim smykke med til mig! Så sødt!

På Torsdag skal jeg have en hyggedag med Merete.. På fredag skal jeg for 3 gang hen til Undo-It hvor jeg er igang med en process – Nemlig at få fjernet min tatovering på håndleddet. Man kan faktisk allerede se det begynder at blive lysere i farven og jeg er meget spændt på det hele. Er rigtig glad for at processen er igang da jeg længe har været ked af den tatovering!

12592734_884358818344735_1698874778304087819_n

Om dagen skal jeg så ses med min bedste ven Shah, og om aftenen skal jeg til min gode vens forlovelsesfest! Enten tager jeg tilbage til Kbh fredag nat (Ja man lever vel livet på kanten haha) Og ellers Lørdag morgen.

Lørdag aften skal jeg til en kæmpe fødselsdagsfest hos Bloggers Delight hvor vi skal spise lækker middag på Hotel Radisson og senere på Zen, det bliver godt nok nogen hektiske men bestemt også dejlige dage ♡

Jeg håber på at få trænet og spist sundt selvom jeg er på farten, det er en øvelse for mig som for mange andre, men det er jeg ganske sikker på at du nok skal se mere til, hvilke valg jeg ender med at træffe :-)

Glæder mig til at vise billeder fra det hele, og så håber jeg du får en skøn dag!

 


Sponsoreret

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Simpel vaniljeis med chokoladetopping