Klippede min hud op med en neglesaks! Og løj om det. 

At blive hørt, accepteret og forstået når andre måske mener det er åndssvagt! 

 Jeg hader at squatte og har faktisk mega angst for det! Men samtidigt er det også en øvelse jeg rigtig godt kan lide! Der er bare det i det at jeg virkelig sådan virkelig synes det er mega grænseoverskridende at squatte midt i det hele hvor ‘alle kan se mig’ og jeg vil vove at påstå at min træner Mathias Haastrup og jeg havde et virkelig sigende moment idag. Han ved det måske ikke hehe – men jeg ved det! Der skete det at det er altid rimelig grænseoverskridende når han beder mig om at tage stangen på skuldrene og squatte løs. Det er nemmere sagt end gjort det der med bare at være ligeglad. Det forstår alle måske ikke lige men jeg ved at mange af jer kender det. Derfor handler det også om at blive hørt, accepteret og forstået. Så idag til træning da Mathias beder mig squatte skal jeg som altid liiiiige prøve ham af og sige ‘jamen jeg vil hellere squatte i stativ’ og alt det der – Han kender mig så godt efterhånden at jeg er ret sikker på at han ved hvornår det er frygt/angst der taler og hvornår det faktisk er noget jeg ikke kan! Jeg gør klar til at squatte løs (slap ikke afsted med stativet) og ser så at Mathias helt af sig selv henter sådan en stor firkantet pude ting og stiller ved siden af mig sådan så folk ikke kan se mig (min røv) direkte når jeg squatter. Det gjorde mig med det samme tryggere til lige at komme igang. Efter 10 gentagelser kommer en fyr og spørger os ‘i bruger ikke denne her vel’ haha Mathias sagde nej og vi kiggede på hinanden hvorefter jeg måtte sige til ham han gjorde det helt rigtige – for  ‘hellere sige nej end at forklare ham det var mit skjold’ det var ligesom mellem os og så var jeg efterfølgende varm og igang og squattede løs. Bare det der med at blive forstået i stedet for at høre på ‘ej hvor er du åndssvag’ det gør virkelig meget for mig. For vi har alle hver vores ting. Uanset om andre forstår det eller ej. Dagens træning er done med god samvittighed, skal du have pulsen op idag? 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Klippede min hud op med en neglesaks! Og løj om det.