Vil du med på aktiv ferie til Spanien med Mathias og jeg?

Klippede min hud op med en neglesaks! Og løj om det. 

 Vi har hver vores historie når det kommer til vores kroppe. Mit ar er også en historie. Det ar jeg har her over brystet lavede jeg på mig selv da jeg var i min selvskadende periode som jeg var i en del år. Jeg var ligeglad med mig selv og tog en masse stoffer for at dulme manglen på lyst til livet! Jeg har løjet en del og fortalt folk noget andet end det der virkelig skete, men der skete som nogen af jer har læst før det at jeg havde en piercing der (lidt ligesom en navle piercing) og en nat på psykiatrisk hospital beslutter jeg mig for at klippe min hud op med en neglesaks. Ja det er vanvittigt! Men det var ingenting i forhold til hvad jeg ellers gjorde dengang i mange år efter jeg mistede min elskede mor. Og ikke havde lyst til at være her i livet. Som at spise 15-20 piller dagligt, sniffe stoffer fra min private dealer ude på samtlige diskotekers toilet og få på klods i det lokale pizzaria hvor jeg brugte alle mine husleje penge på pizza/pasta og andet der kunne dulme mine smerter! Jeg vil så gerne fortælle dig hele historien om hvordan man vender sit liv, ikke til det perfekte at all! Men hvordan man når man sidder helt alene i det mørkeste hul og mest af alt har lyst til at begå selvmord, hvordan finder man så en lille smule gnist, håb for sin fremtid? Hvordan får man det bedste ud af det liv man nu har fået som er en evig kamp? Hvordan finder man styrken? Det vil jeg så gerne fortælle dig om og det gør jeg til mit kommende foredrag – Billetsalget lukker snart så jeg håber inderligt vi ses i enten København, Odense, Aarhus eller Aalborg – Du kan købe din billet lige her. Det bliver hårdt, ærligt, motiverende og hamrende inspirerende for enhver! 
Jeg ved du kan! Og sammen er vi stærkest ❤️
Husk at passe på dig selv før du passer på andre – husk at du er fantastisk – og at du er værdsat af mig. Uden dig min kære følger ved jeg slet ikke hvor jeg ville være idag. Det er dig som er med til at udvikle mig og støtte mig i at springe ud i ting og #gribelivet 

Tak for dig. ❤️

2 COMMENTS

  • Catharina Petterson

    Åh Sofia. Jeg bliver så ked af at høre små bider af din historie og samtidig så glad. For hvor har du været så umenneskeligt meget igennem og alligevel fundet så meget styrke til at kæmpe dig frem til det du er idag. Jeg som selv er mor, græder indvendigt over din smerte og ville gerne knugende den lille Sofia der har så unægteligt meget brug for kærlighed og tryghed. Samtidigt glædes og nyder jeg du er vokset så meget og nyder livet til tider. Jeg sagde til min kære veninde idag at hvorfor skal det altid være op af bakke, hvorfor kan man ikke bare få lov til at glædes og have det godt. Hendes svar var men så ville du ikke være den du er idag. Det skaber det individ du er blevet til og du er sku da ikke så ringe. Og hun har ret. Og du ville ikke være dejlige dig hvis du ikke havde dine ar. Du er skøn og livsbekræftende. Og jeg ønsker dig al lykke på din færd igennem livet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Hej
    Hvornår lukket billet salget ville så vildt gerne høre dit foredrag.
    Jeg har selv en del at kæmpe med og ville være så fedt at få inspiration af en der ved hvad psykisk og fysisk smerte er.
    Er pt nede med stress så økonomien er virkelig stram men håber så inderligt jeg kan nå at få en plads.
    Jeg har selv kæmpet rigtig meget i mit liv med nogen af de samme ting som dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Vil du med på aktiv ferie til Spanien med Mathias og jeg?