Når ensomheden rammer + Aarhus|GUIDE| Sundt og lækker mad part 1. – Sofia Saidana
Sund (lynhurtig) tortillapizza med chili dressing. 

Når ensomheden rammer + Aarhus|GUIDE| Sundt og lækker mad part 1.

   
ENDELIG skete det! Jeg har været så meget i Aarhus grundet Meetups og mini ferier og for at besøge mine venner og jeg har længe villet prøve lige præcis denne café! Maden har set så lækker indbydende og ikke mindst frisk ud på alle de billeder jeg har set herfra så idag blev dagen. 

Jeg kom til Aarhus i formiddags og har lejet et hyggeligt værelse gennem Airbnb. Udover at jeg skal planlægge foredrag imorgen med min søde hjælper Elisabeth så havde jeg tænkt at jeg bare skulle slappe af idag. Men da jeg ankom blev jeg ramt af en ensomhedsfølelse jeg kender alt for godt og mit sind fortalte mig at det ville være godt at hygge lidt på den sociale måde et par timer og så kunne jeg ellers slappe af med Netflix i aften. Mine venner er i Spanien på en mini ferie for at se fodbold (gab) så jeg tænkte lidt over hvem jeg kunne have mulighed for at ses med med kort varsel og så skrev jeg fluks inde i Sofias klub Facebook gruppen. Min søde følger og klubmedlem Kirstine var super frisk så vi mødtes og hyggede et par timer det var så rart, og ved i hvad nu glæder jeg mig til at ligge og se film mens det øser ned udenfor, og jeg kan mærke det var et godt valg jeg tog. Når man pludselig efter mange år i pille misbrug skal lære at mærke efter når ens sind og krop fortæller en ting kan det virkelig til tider være noget af et mysterium, men vi skal handle på de ting der med det samme kan give os gode følelser! Denne lækre mad vi spiste – Kirstine fik chili con carne og jeg fik hamrende lækker salat var på Café stiften lige ved Aarhus banegård! Har ingen ord, det var fuldstændig som jeg havde håbet. Og så kom den søde tjener med sådan et lille kort hvor jeg kunne krydse alle de ingredienser af som jeg ville have i min salat. Det blev til kylling, peanuts, grønt, persille pesto dressing og andre lækkerier. Min mave blev glad kan jeg godt fortælle. 

Fortsættelse følger af |Aarhus guide – Sundt og lækkert mad| 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sund (lynhurtig) tortillapizza med chili dressing.