#OHMYGAWD – Kan sundhed også være Summerbird? – Sofia Saidana
Når ensomheden rammer + Aarhus|GUIDE| Sundt og lækker mad part 1.

#OHMYGAWD – Kan sundhed også være Summerbird?

  

  Ehm.. Where to start… 
Jeg har hørt så meget fra mange omkring lækkerierne fra SUMMERBIRD og idag skulle det altså være.

Mit mål med min Aarhus tur er at jeg skal nyde og ikke overspise, for der er kæmpe forskel tro mig! 

For mig uanset om vi snakker i det private eller mig som kostvejleder så skal der være plads til det hele. For det er det jeg har lyst til at give videre hvis mine klienter selvfølgelig ønsker det. Et liv hvor sundhed er at være menneske, hvor der er plads til det hele så længe det er nydelse og her snakker vi fx et stykke kage eller som idag, benene op, Netflix, 1 påskeæg, 1 miniflødebolle og en alm flødebolle. Det er nydelse for mig og det er ikke der der gør at man ikke taber sig eller at man ikke kan passe sine bukser den næste uge hehe. Det er den fine balance mellem at have sin indre narkoman i udbrud løbende rundt kl 3 om natten for at få sit drug i de 3 nærmeste 7-elevens og så er det de fornuftige valg – dem jeg altid prøver at sigte mod, at spise noget lækkert når jeg er social, eller når jeg bevidst tilvælger det til hyggen uden at det betyder jeg bruger 500,- på sukker fis og ballade som jeg på ingen måde nyder og allerede har tømt pakken med Toffee i opgangen inden jeg nåede hjem (ja det er sket mange gange)! Det er sket i SÅ mange år. Så at gå ind i summerbird idag, helt bevidst om at jeg ville købe et par stykker chokolade for at nyde det og få smagsoplevelsen og hygge mig med det til en god film, det er også sundhed for mig! 

Det var virkelig svært at vælge der var jo et hav af lækkerier og hvor var butikken bare F L O T! Den søde ekspedient guidede mig rigtig godt, og pakkede dem i en fin æske til mig. Før i tiden var jeg klart kommet ud med tusindvis af stykker chokolade og 500,- fattigere, men ikke idag! Og det er jeg stolt af. Fordi jeg vælger det gode til, overspisning gør ingen glade! Men at lære at sætte pris på de mængder der er, at nyde lidt uden at det skal være indgangen til at tømme butikken, det er en god nøgle at finde frem til, men det tager tid. Jeg har lige spist disse 3 herligheder og jeg er faktisk tilfreds! Jeg føler mig tilfreds med alle de lækre smagsoplevelser jeg lige fik. Særligt den store flødebolle med marcipanbund som er lavet af rigtig mørk chokolade var jeg virkelig fuldstændig målløs over. Men det hele var godt! Påskeægget er med rålakrids og hvis chokolade #ohlord! Og den lille flødebolle er en forårs/påske bandit den var med mango skum. Armen. What to do, what to say… Det kan man ikke vel. Jeg har vidst fundet mig en ny lykke hihi. Nej vil meget hellere spise noget ordentligt og nyde det end at kaste mig over 40 mazarin tærter. Min krop fortjener bedre! 

Og husk altid at gør hvad der virker for dig. Uanset hvad andre siger er det rigtige, for kun du ved hvad der er det rigtige for dig. Måske ikke med det samme, men med tiden. 

Har du smagt summerbird og hvad kan du bedst lide derfra? 

Må lige fordi jeg samler på god karma sige tak til den søde pige i summerbird, det var jo en helt fornøjelse og sikke en smuk butik! 

Hav en dejlig aften. 

 

1 kommentar

  • Enig! Sundhed er langt fra bare broccoli og kylling, det er også at sætte tænderne i noget, der er så lækkert, at man nyder hver en bid og glemmer alt omkring sig. Min favorit fra Summerbird er faktisk den helt klassiske flødebolle med lækker mørk chokolade, der knækker dejligt, når man tager en bid :) <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Når ensomheden rammer + Aarhus|GUIDE| Sundt og lækker mad part 1.