Aarhus|GUIDE| Sundt og lækker mad part 2.

Hvordan får du energi til at kæmpe de dage du føler verden er imod dig?

 

img_6688.jpgPuha hvor er jeg bare hamrende træt af at blive prøvet af pt! Kender i det? Man føler bare at ens tålmodighed er gone with the wind, det er min helt klart! Jeg har foredrag på tirsdag og folk laver virkelig nogen besynderlige ting/handlinger som gør at jeg har lyst til at rive håret af mig selv. MEN når livet slår mig ud, rejser jeg mig op og kæmper videre! Og jeg holder foredrag uanset om jeg sover for længe og skal løbe til Jylland, eller om jeg brækker benet så danser jeg ind på krykker haha! Ingen skal få mig ned! Jeg oplevede en virkelig fantastisk ting i Tirsdags som jeg gerne vil fortælle om, fordi det virkelig rørte mig. Jeg var til træning med min fantastiske træner Mathias Haastrup! Og hvad er det der gør ham så anderledes end andre? Jo nu skal du høre! Jeg er ikke i tvivl om at han kan mærke at jeg har det rigtig svært, og jeg fortæller ham at jeg føler jeg bliver pisset på af rigtig mange (ja undskyld men det er sandt) nå men når folk prøver at få en ned, så vend det til styrke og vis dem hvad du kan. Mathias beder mig om at squatte og jeg er TOM for energi. Bare TOM! Så spørger han mig pludselig hvor mit headset er og siger at jeg skal hente det. Undrende løber jeg ud og henter det. Så sætter han mig sku til at køre 3 omgange på slæden (som man slæber afsted) en øvelse fanden har skabt haha! Med MUSIK i ørerne! Men jeg skulle ikke bare høre hvad som helst! Han sætter en helt bestemt sang på til mig og ved i hvad, så fik jeg fundet min styrke, slæden fik tæsk, og squatten fik tæsk. Og Mathias fik tæsk…. Ej dog ikke 😂 Men jeg bliver så rørt når han sætter sig ind i det jeg kommer med. Om det er at jeg har brug for at snakke så snakker vi – om det er jeg har brug for styrke og energi så sætter han en sang på til mig. Om jeg er nervøs for at squatte midt i det hele så laver han en lille ‘mur’ foran mig. Det betyder virkelig meget! Det gør mig tryg og jeg føler mig forstået. Og på den måde fik jeg enormt meget ud af min træning også igår!

Vil du høre sangen han satte på til mig som gav mig kicket jeg havde brug for så er den lige her.

Hvad gør du når du føler tingene går fuldstændig imod dig? For mig hjælper det virkelig at komme af med en masse aggressioner til træning.

Tak Mathias! Bare for at være så forstående et menneske, jeg ved der er mange der værdsætter det!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Aarhus|GUIDE| Sundt og lækker mad part 2.