Frokost på 5 min.

Tøjkrise!! What to wear til mit foredrag Aalborg/Aarhus :o

PicMonkey CollageTøjkrise !! Hader det !! Hvad skal jeg vælge.. Jeg er virkelig i tvivl, men det skal være business agtigt, blødt i farverne og lækkert at se på! Det er jo trods alt 2 timer jeg er i fuld gang med foredragene. Jeg har tænkt på at tage denne blazer på, og så efter at jeg for et par mdr siden købte disse bukser har jeg nærmest ikke gået i andet. Før var jeg absolut ikke buksepige, havde stort set altid nederdel på, syntes bukser strammede for meget hvis jeg skal være helt ærlig. Men de her de sidder bare efter kropens former, de er behagelige, bløde og virkelig elastiske. Så shiny bukser, blazer og så en fin skjorte, den skal jeg bare lige finde. Jeg er i fuld gang :) Udover at man skal finde lokale til foredrag, købe drikkevarer, sælge billetter, forberede sig mentalt, øve foredrag, jaaa så skal man også lige igennem en pokkers masse tøjkriser haha! Men heldigvis er første sæt på plads, næsten :) I virkeligheden ligger folk garanteret ikke engang mærke til hvad jeg så endelig har på hahahaha!

Hvor ofte har du tøjkrise? Jeg har det FOR ofte kan jeg godt røbe.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Frokost på 5 min.