Tøjkrise!! What to wear til mit foredrag Aalborg/Aarhus :o

Når angsten æder mig op indefra.

  Det er længe siden jeg har lavet et langt og hudløst ærligt indlæg. Mest af alt fordi jeg ikke har kunnet overskue det. Har ingen kræfter i overskud. Jeg kører med fuld fart på pt og har lige klaret en særlig stor kæmpe ting, nemlig 2 udsolgte foredrag i tirsdags og torsdags.. På trods af at jeg er i en meget svær periode som de af jer der har fulgt godt med ved. Jeg er SÅ fyldt op af angst.. Særligt de sidste dage – faktisk har denne Aarhus tur været den værste tur i Aarhus jeg nogensinde har haft, og jeg har efterhånden haft mange. Det har intet med mine foredrag at gøre, de gik ganske fint og folk var så søde anerkendende og tilfredse efter. (Foredrags spam kommer) Passer bare lige på mig selv og tager tingene bid efter bid. Jeg har ingen kræfter. Er udkørt, kunne ikke komme ud af sengen i morges. Måtte gå en lang tur på flere timer i skoven fordi jeg ikke kunne være i mig selv. Som jeg snakker om til mine foredrag er det er rent helvede at leve med angst. Særligt når man er blevet dopet med medicin mange år og ikke tager medicin mere, alle de ting jeg så mærker i min krop som gør at jeg ikke kan være i mig selv. Jeg ved godt pt hvad det er der får min angst til at gå amok. Og det er noget jeg har brug for at holde for mig selv. Desværre. Det er en kæmpe ting!!! Men mange af jer kender garanteret til angst. Og som jeg forklarer til foredragene føles det som en centrifuge der går AMOK i maven! Det føles som suset når du ryger med tyngdekraften ned i det gyldne tårn. Det føles som onde sommerfugle der blafrer rundt i maven på mig. Og de vil ikke stoppe! Dengang min mor levede aede og nussede hun mig til jeg faldt i søvn så jeg følte mig tryg når jeg hver aften græd mig i søvn pga angst og katastrofetanker. De sidste par dage har jeg grædt mig i søvn og vågnet og haft det SÅ skidt! Nu sidder jeg i bussen på vej til Kbh efter en uge på farten og har det stadig pænt dårligt! Denne bus tur skal jeg bare igennem! Sidder og hører noget afslappende spa musik. 
Jeg vil gerne tage jer med #bagfacaden da i altid anerkender min ærlighed. Og fortælle at jeg med alt min bagage i rygsækken hver dag kæmper for at stå på mine ben. De af jer som har hørt mine foredrag kender nu hele sandheden. Jeg glæder mig til mere ærlighed i maj mdr i Odense og Kbh. Jeg er måske ikke den mest inspirerende for tiden fordi jeg har det enormt svært selv. Bær over med mig.Men jeg kæmper for at holde mig oprejst, for ikke at give op, og min angst får ikke lov til at æde mig op. Har grædt det meste af dagen, mit hovede gør ondt og mine øjne er hævede. Har ingen appetit og kan som sagt ikke være i mig selv. 

Fortsættelse følger….. 

6 COMMENTS

  • Louise

    Du er så sej Sofia. Jeg ved at din viljestyrke nok skal få dig igennem angsten. Den forsvinder aldrig, men msn bliver bedre til at leve med den…. Min søster og jeg ser frem til at se dig i Odense. Du er en fantastisk person, og et skønt menneske. Don’t ever forget. … 😊 de varmeste kram herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

    Sødeste Sofia💖
    Jeg kan sagtens følge dig…
    Lever også med angst og andre trælse tong men har ikke sagt det til nogen😢
    Prøver at komme igennem det da jeg ikke vil virke svag. Både over for familie og mit arbejde….. Det hjæloer mig rigtig meget at der er andre som har det ligesom mig. At det er ok at græse engang imellem og føle trang til bare at sove. Stort kram knus og varme tanker Rebekka🌹✨

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Kære seje Sofia🏆
    Selvom jeg kun er 11og nogle nok vil syntes det er mærkeligt at jeg skriver en kommentar, så vil jeg stadig gerne skrive nogle ord til dig. Jeg har i mit liv været meget omringet af folk med angst blandt andet min veninde fra min klasse og min lillesøster. Min lillesøster græd hver nat og jeg lå med en forfærdelig følelse hver gang hun græd. Men hun kom over det.
    Jeg havde aldrig prøvet at have angst indtil for 3 år siden da jeg også begyndte at have angst men der sad min mor inde hos mig hver nat og så kunne jeg godt falde i søvn fordi hun gjorde mig tryg. Desværre er mine forældre skilt og jeg var ikke særlig tæt med min far. Men så en nat sagde min mor til mig “det hele skal nok gå og husk nu at det går over igen”
    Jeg ved ikke om det hjalp men jeg ville bare skrive noget til dig fordi du er simpelthen så mega monster sej🎀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

    Kære Sofia.
    Dette er første gang jeg kommentere på et af dine opslag, hvilket faktisk er en udfordring for mig.
    Jeg er har selv en ADHD(ADD) diagnose og derudover er jeg også plaget af ekstrem angst og depression.
    Jeg har ofte selv rigtig svært ved at sætte ord på mine tanker og følelser, men da jeg læste dette opslag ramte det mig lige i maven. For det er præcis disse følelser jeg også selv har. Hver dag er en kamp, og jeg har i en rigtig lang periode haft det rigtig svært, hvilket heldigvis er ved at vende igen.
    Egentligt vil jeg bare rose dig fordi du så åben og ærlig omkring din situation.
    Jeg kan garenteret dig for at der er så mange der får utrolig meget ud af at følge dig! Du er en kæmpe inspiration, og jeg synes det er ‘dejligt’ at hører man ikke er den eneste der kæmper en kamp!
    Jeg håber inderligt at alting snart vender og du får det bedre igen.
    De kærligste og varmeste tanker fra mig❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Bak

    Søde mus💕💕💕💕 Du bryder et tabu og det hjælper flere til ikke at føle sig alene eller forkerte og det er SÅ pisse sejt og MODIGT! Jeg vil ikke sige så meget, da intet nok alligevel hjælper, når du er så skidt men jeg sender alle mine varmeste tanker til dig!!! <3<3<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Du er så mega inspirerende at følge, for en der selv kæmper med- og er i behandling for angst! Jeg føler mig mere “normal” når jeg hører at jeg ikke er den eneste har det på den måde, synes det er SÅ sejt at du sætter ord på angsten frem for at det skal være et tabu! Jeg glæder mig så meget til at hører dit foredrag i Kbh!! Husk på hvor indspirerende du er for folk som mig! ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Tøjkrise!! What to wear til mit foredrag Aalborg/Aarhus :o