Jeg stikker af! Og du skal med! ABU DHABI HERE I COME ♡♡

Forår i luften ♡

1393709_917293491717934_571337987573773042_n

Briller/Her • Halstørklæde (lignende)/Her • Bluse/Her • Nederdel/Her • Jakke (lignende)/Her

Forleden var jeg til et super spændende møde inde i byen.. Et møde i snart vil høre meget mere om :) Det er ihvertfald noget jeg er utrolig spændt på, og som jeg krydser alt hvad der krydses kan for bliver en succes. En dejlig gåtur på strøget med en endnu dejligere kaffe i hånden, var rart efter at have kørt hårdt på de sidste uger med foredrag, nu er jeg jo hjemme i København og der skal lige indhentes en masse, og samtidigt skal tingene tages lidt efter lidt. Outfit links oppe under billedet ↑

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Jeg stikker af! Og du skal med! ABU DHABI HERE I COME ♡♡