Når angsten æder mig op indefra.

Jeg stikker af! Og du skal med! ABU DHABI HERE I COME ♡♡

  Kjole/Her • Sandaler/Her • Hat (lignende)/Her

Ooooooooh myyyyyyyyy!!!! Apropos det her med at gribe livet, har jeg en MEGET stor ting i ærmet som jeg har glædet mig gevaldigt til at fortælle jer om… Jeg ville bare vente lidt til nyheden var lige om hjørnet. Og ved i hvad, det er den nu! Og tidspunktet kunne ikke passe bedre. Jeg trænger så meget på alle måder til at komme lidt væk, få noget sol, se noget andet og ikke mindst at koble af! SÅ i forhold til at jeg er i underskud i det her med at rejse, og sidste år ikke havde forladt landet siden 2007, og så havde 2 smutture – 1 til Paris og 1 til England – Er det her et ret stort spring for mig, men jeg griber livet, og jeg glæder mig! Jeg rejser nemlig om KUN 16 dage til A B U D H A B I !!! Det bliver så vildt! Jeg har lånt en vens lejlighed som bor dernede, og jeg rejser alene. I 7 dage. Jeg skal flyve i OTTE timer, med mellemlanding i BEOGRAD OMG hahahaha, det altså vilde sager! Du skal selvfølgelig med på turen i form af at jeg jo er så høj af energi når jeg skal prøve nye gode ting for mig selv så en fin balance mellem at koble af, og fortælle jer om turen bliver det :) Jeg kan slet ikke vente til jeg er på vej til lufthavnen! 7 dage i varme, sol, pool, strand, og så skal jeg selvfølgelig også en tur til Dubai som er 1 time væk fra Abu Dhabi. Flyet fandt jeg tur/retur til 3000,- på skyskanner, og jeg er virkelig virkelig spændt! Længere nede i indlægget kan  i se lidt stemningsbilleder derfra, dem har jeg pt som baggrund på min tlf fordi at livet virkelig udfordrer mig og jeg er udkørt, det giver mig et smil på læben at vide at lige om lidt sidder jeg i et fly på vej, og griber livet. Jeg er kommet til at shoppe lidt, for fik jo pludselig krise over at jeg intet sommertøj havde hehe. Denne smukke smukke strandkjole i kan se øverst fandt jeg bl.a samt disse fine sandaler man både kan bruge til hverdag, fest og sommer, særligt gode hvis ikke man er så glad for høje sko, mine fødder skriger når de bliver sat i høje sko (og det kan vi ikke lide) Der kommer mere sommertøjs spam, og SÅ har jeg simpelthen købt min FØRSTE bikini i MANGE år! Den skal i selvfølgelig også nok få at se. Nu har der været fart over feltet med foredrag, mcdonalds mad, og meeeere usund mad på farten – Nu får den fuld smadder på kost og træningsfronten, intet er da mere motiverende end at vide man om 16 dage skal stå i bikini på en sandstrand og få taget billeder til bloggen hahaha – Kan i se det for jer? Så sent som i morges fik den fuld hammer med min træner Mathias Haastrup – Han er for sej!

11219129_917890644991552_3307179032793925583_n

Opdatering omkring min rejse følger, glæder mig til at “have jer med”  —-> Tak for jer ♥ Invester i D I G…

  

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

9 COMMENTS

 • Malene

  Stor respekt for at du tager alene afsted, så sejt!!👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvor er det dog dejligt for dig at komme lidt væk, er dybt misundelig :D og noget helt andet så er jeg super misundelig på de lækre sandaler, jeg overvejer selv at skaffe mig nogle – kan de mon passe på en bred fod?
  I så fald ønsker jeg dig en rigtig god tur 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Jeg har selv en bred fod, så ja helt bestemt vil jeg sige :) De er så behagelige at have på. Tak for de søde ord, rigtig god dag herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ines

  Åh Sofia! Hvor er jeg glad på dine vegne! Det er ALTID skønt at rejse, få nye oplevelser og et andet syn på livet. Det kan blive så rutinepræget herhjemme! Jeg har altid sagt til mig selv: At rejse er at leve, men jeg har desværre ikke været på så mange rejser. Men det giver altid en ny energi :)

  Jeg ville ønske jeg kendte dig – og at du ville have nogen med, for så var jeg fandeme springet til ASAP, for trænger selv til at komme langt væk!! <3

  Nyd det! Du fortjener det!

  MØS!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare stærk og sej! Mega respekt for at du gør noget så stort for dig selv! Håber du får dit livs rejse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Uh, jeg elsker kjolen!! Hvilken størrelse har du den i? Bare for at få lidt en ide om hvordan den er i størrelsen og sådan :) du ser brand godt ud, som altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Der var kun fra str 18 og op – så jeg var først meget i tvivl men da det er en kjole der jo meget gerne må sidde løst og jeg normalt sådan ca bruger 14 fra Asos tog jeg chancen og den er SÅÅÅÅ behagelig, næsten alle kan passe en 18 for stropper osv kan bare justeres, og den er blød og lækker at have på, mums! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Hvordan kan det være du rejser alene så langt væk? 😊😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åååååh, please tag mig med? Har ikke været ude af DK siden sommeren 2013 og jeg trænger snart til ferie.. Kan jeg ikke komme i kufferten? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Når angsten æder mig op indefra.