Forår i luften ♡

Hvad er en god start på dagen for dig? Og hvad omgiver du dig selv med for at løfte dig op?

DSC_0182

En god start på dagen for mig er helt klart ALTID at få en god solid morgenmad. Ofte hvis jeg er på farten er jeg super glad for juice/smoothies osv. Hvis jeg er hjemme er det ofte grød og skyr. Og kaffe.. Altid kaffe.. Jeg blev faktisk rigtig rørt af nedenstående video, som udover deres lækre juice har fat i et fantastisk budskab. Så den ville jeg vise jer. At føle sig hjemme uanset hvor man er.. For selvom en god start på dagen er vigtig. Er det bestemt for mig også vigtigt at omgive mig med ting der løfter mig op. Det kan være lækre sunde madvarer, friske grøntsager, blomster, oplevelser og ikke mindst søde mennesker. Folk jeg holder af. For når jeg er sammen med dem føler jeg mig elsket, det giver mig energi. En ny dag er en ny mulighed for at gøre gode ting for DIG. Og det fortjener vi alle at gøre, dagligt. For uanset hvor vi er, skal vi have os selv med. Lidt efter lidt. Selvom jeg tager meget rundt i forbindelse med meetups, foredrag mm. Så gør jeg alt for at tage de gode valg, så jeg kan vedvare energien, holde blodsukkeret stabilt og generelt behandle min krop og mit sind godt – Det gør en kæmpe forskel for mig.
Og lidt er altid 100% bedre end ingenting.
Hvad løfter dig op?

 

 


Sponsoreret

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Forår i luften ♡