5 lækre is under 200 kcal du sagtens kan nyde i solen med god samvittighed, også under vægttab ♡ – Sofia Saidana
Mine yndlings makeupbørster! Spar 50%

5 lækre is under 200 kcal du sagtens kan nyde i solen med god samvittighed, også under vægttab ♡

10288758_919794568134493_9020668388849188133_n

Kjole/Her • Hat/Her

Under et vægttab er der plads til det hele. Alt med måde, men der er plads. Hvis man gerne vil spise let så der oftere nærmest dagligt er plads til lidt ekstra er de gode råd på vej.. Før jeg blev uddannet kostvejleder og gerne ville tabe mig troede jeg altid at det var alt eller intet. Dagen idag med over 50 tabte kg på bagen, er jeg heldigvis blevet klogere. Jeg syntes altid sommeren var forfærdelig når alle rendte rundt og nød is på stranden og jeg selv stod i fitness centret og svedte haha! MEN, der er plads til det, også til dig. Her får du mine 5 bud på is du kan nuppe på farten, med veninder på stranden, i sommerhuset, i forårssolen mm uden det gør udsving på vægten da de er super kcal fattige og sagtens kan fungere som et ganske uskyldigt mellemmåltid når tænderne er søde og trænger.

1. Filur is er undervurderet, friskt og lækkert og indeholder kun 40 kcal pr is.

2. Champagnebrugsen minder mig om saftevand, og den smule lækre chokolade der er på gør lige det sidste. Kun 75 kcal pr is.

3. Københavner stangen er en gammel kending, tror faktisk den har eksisteret hele mit liv. Og den er fantastisk! Kun 85 kcal pr is. 

4. Paradis is er jo en klassiker. Du kan sagtens nyde en stor kugle når du og kæresten/veninden mm går en aftentur de indeholder nemlig kun mellem 100-150 kcal pr kugle.

5. Kæmpe Læske er sød og frisk, og minder mig om slush ice i smagen. Kun 78 kcal pr is.

Enjoy the good things in life.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Pernille

    Synes lidt du mangler solero Isen 😁 de forhandles i netto og de smager gude skønt ! Kæmpe treat for 107 kcal 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Mine yndlings makeupbørster! Spar 50%