Countdown #AbuDhabi #12Dage Projekt #stramifarsen

Kyllingedeller, avocadomad og friske grøntsager.

 Denne opskrift kan sagtens bruges både til frokost og aftensmad og den smager mega godt! En aktiv proteinbolle fra Kohberg (købt i fakta) skæres over og toppes med 1/2 avocado. Kyllingefrikadellerne plejer jeg at lave selv af hakket kylling men denne gang fandt jeg faktisk 4 kyllinge bøffer fra fakta klar til at smide på panden så toppede dem bare med lidt krydderier og stegte dem på en slip let pande. Hertil grøntsager i form af rucola, snack-peber og cherrytomater. Velbekomme.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Countdown #AbuDhabi #12Dage Projekt #stramifarsen