Morgengrød i mikroovnen.

De bedste hørebøffer til alt!

Sponsoreret af Sackit. Vil du gerne høre perfekt højt musik når du træner? Vil du gerne have trådløs musik så du ikke snubler over ledninger på løbebåndet (haha har jeg gjort engang)

Jeg har omtalt disse før, men har på det sidste fået en del spørgsmål omkring mine lækre hørebøffer, så nu får i lidt mere info. Er simpelthen så glad for dem! De er så nemme at bruge, de tilsluttes med Bluetooth til enten min tlf eller min macbook så når jeg træner er de selvfølgelig koblet til tlf og når jeg er på kontoret er de koblet til computeren. Det fede ved dem er også at de fungerer som headset, der er nogle fine små knapper på, her kan du tage din tlf hvis den ringer, du kan skifte sange og skrue op og ned. De hedder WOOfit og er fra sackit.dk -> Du kan se dem her. De sidder dælme også fast nu testede jeg dem igår da jeg sjippede og idag løb jeg med dem og de bliver lige hvor de skal være. En varm anbefaling herfra. TræningsTrøjen er fra H&M’s herreafdeling haha!  :-)

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Morgengrød i mikroovnen.