Hurtig frokost • Denne spiste jeg efter træning idag. – Sofia Saidana
De bedste hørebøffer til alt!

Hurtig frokost • Denne spiste jeg efter træning idag.

 Det behøver ikke være besværligt at lave mad hvis du gerne vil tabe dig. Du bestemmer jo helt selv hvor meget du vil gøre ud af det. Jeg har altid prioteret ‘hurtigt og nemt’ og gør det stadig :-) Idag skulle jeg til træning og fandt hurtigt på denne nemme lille madpakke som jeg hapsede i omklædningen efter, inden jeg gik i sauna. 1 aktiv proteinbolle fra Kohberg halveres. Toppes med salatblad, 1 spejlæg på hver og grønt. Friskt og lækkert!   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

De bedste hørebøffer til alt!