Brød fuldstændig sammen til mit udsolgte foredrag i Aarhus! – Sofia Saidana
*Host* Min træner skylder mig vidst en gave!

Brød fuldstændig sammen til mit udsolgte foredrag i Aarhus!

Igennem mit liv har jeg overværet mange ting. Mange hårde ting. Færre smukke ting. At miste min mor til kræft, mange år med psykiatrisk indlæggelse, stofmisbrug, alkoholmisbrug, selvskade, svigt, og at være selvmordstruet, veje 120 kg, samt at lære hvordan man bearbejder alt det man har med i bagagen. Det gør jeg bl.a via bloggen her. Det er en lang rejse, og jeg lærer nye ting om mig selv hver dag. Til gengæld ved jeg hvad det vil sige at værdsætte. Værdsætte de smukke ting når de kommer til dig. Det smukkeste kom til mig for ca 2 år siden. Min dejlige drengegruppe som startede som mine følgere på Sofia’s kamp fra 120 – 60 kg.  Som altid har accepteret mig for den jeg er, som har budt mig velkommen og ladet mig være en del af dem. Det er noget jeg i så mange år har manglet i mit liv. At høre til, og der er ikke den ting jeg ikke vil gøre for dem!
Jeg glemmer aldrig øjeblikket til mit foredrag i aarhus for et par uger siden hvor jeg som en surprise viste alle i salen inklusive mine drenge på forreste række denne video. Jeg fortalte hvad det havde gjort og stadig gør for mig at være en del af dem men jeg brød totalt grådkvalt sammen og måtte bare starte videoen det kom helt bagpå mig når så mange mennesker sad der og kiggede men jeg var simpelthen så rørt!!!
Der sad de i deres fine tøj, med deres lækre hår og fik tårer i øjnene indtil de løb op til mig og krammede mig.#smukkesteøjeblik Jeg ELSKER jer! Det skal i bare vide! I er min #selvvalgtefamilie Ofte spørger jeg mig selv hvorfor fanden de gider at komme og holde jul med mig, eller hvorfor de egentlig vil mig. OG frem kommer jeg til svaret at: Det er i virkeligheden pisse ligegyldigt, jeg ELSKER hvert sekund med dem! Tak for alt, jeg glæder mig til mange flere år i jeres selskab, med jeres dårlige humor, åndssvage udtalelser og varme hjerter. I får mig til at føle at jeg lever. Har taget mig selv i mange gange når jeg har været sammen med jer at tænke “Okaay, det er sådan her det føles når jeg lever” Det skal i have tak for!!! Er så glad for at i kunne lide jeres video. Du vælger ikke selv hvilken familie du fødes ind i eller hvilket liv du bliver givet. Men du vælger selv hvad du vil gøre for at komme derhen hvor du gerne vil ♥ #griblivet

*Mere foredrags’spam på vej med billeder af alle de herlige gæster og jeg, det var så smukt både i Aalborg og Aarhus og jeg blev så rørt over at i blev rørt over at drengene blev rørt i aarhus og jeg blev rørt, hehe SÅ SMUKT! #rørtallover

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Bliver så rørt over at læse med på din blog!

    Jeg kæmper selv med depression, og det gør bestemt ikke, at jeg bliver mindre rørt. Det er SÅ hårdt at være nødt til at bearbejde en kæmpe stor og tung følelsesmæssig bagage, men din blog giver mig lidt håb..

    http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

*Host* Min træner skylder mig vidst en gave!