*Host* Min træner skylder mig vidst en gave! – Sofia Saidana
Vise ord ♡

*Host* Min træner skylder mig vidst en gave!

11219129_917890644991552_3307179032793925583_nSååå eeeeehm hej heeeeeej træner Mathias :P Og kære venner, det er sådan at jeg simpelthen giver den så meget gas med træning og kost pt, at jeg forleden til træning sagde til den kære Mathias AT: Hvis jeg når det mål ham og jeg har sat os denne uge så skal han altså give mig en gave.. Og sådan er det bare! Han sagde ikke nej.. Så det må betyde ja :P Så jeg er super spændt på at se hvad der sker til vejning imorgen og hvilken gave du har til mig Mathias ;) For jeg føler simpelthen der er sket så meget den sidste uge!! 10 dage til Abu Dhabi, der er ingen tid at spilde :D Hver mdr laver vi alle sammen vægtupdate i Sofias Lounge, og jeg håber denne gang at der er fremskridt, tøjet sidder ihvertfald løsere og det føles skønt uanset hvad.

Har i forresten set at Mathias og jeg afholder “Aktiv ferie” i Spanien, Marbella til sommer? Vi har kun begrænset antal pladser, du kan læse om ferien samt købe din billet lige her. #griblivet – Er dine drømme vigtigere end dine undskyldninger?

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Vise ord ♡