Brød fuldstændig sammen til mit udsolgte foredrag i Aarhus!

Træning, morgenmad på kontoret og frisørtid ♡

12472742_924018527712097_1340107681158456532_nDagen idag er startet super godt! Jeg har nået det mål min træner Mathias og jeg havde sat os fra sidste uge og mere til! (Update omkring dette kommer) :-) Nu står den på morgenmad på kontoret i form af havregrød, skyr m. hindbær fra Cheasy, 1 minipakke rosiner (ca 15 g) og en DEJLIG klat peanutbutter. Senere idag er jeg super spændt på! Jeg skal arbejde til i eftermiddag og så skal jeg hen til min veninde og frisør Helen Lucca woop woop! Idag skal der laves sommerhår, jeg rejser jo til Abu Dhabi om 9 dage og nu er det på tide at lysne det lidt mere, men stadig med balayage look. I love it. Glæder mig til at vise jer billede.

Hvad laver du idag?

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Brød fuldstændig sammen til mit udsolgte foredrag i Aarhus!