Træning, morgenmad på kontoret og frisørtid ♡

◆◆ Så det nu: Se min vilde hårforandring ◆◆ En hilsen + rabatkode til jer fra Helen også!

IMG_20160330_181813_wm

IMG_20160330_180835_wm

Ooooooooooh myyyyyyyyy goooooooooood! Så skete det! Jeg har med vilje undgået at tage billeder på snap, facebook, instagram mm. det sidste døgn fordi jeg SÅ gerne ville vise jer disse fine billeder af mit splinternye hår. Er i klar over hvor svært det var hahahaha!!  Jeg trængte virkelig til noget nyt, noget mere sommerligt og jeg har aldrig været så lyshåret som nu. Det er det smukkeste jeg længe har set og har simpelthen fået så positiv respons indtil videre på alle som har set mig med det. Min helt igennem fantastiske balayage frisør master Helen Lucca (Se her) står bag. Hun er for vild! Jeg har faktisk ingen ord. Helen kan læse mine tanker, hun ved hvad jeg vil have og vupti så omformer hun lige ens hår fra mørkhåret til en vanilje’karamel balayage muffin :D

Helen har her en lille hilsen til jer, efter hun fik fingrene i mit hår for et par år siden er det blevet SÅ langt! Folk spørger mig ofte om jeg har extensions på, jeg har ventet så længe på at få langt hår igen efter at jeg klippede det hele af da jeg vejede 120 kg fordi Rihanna havde en frisøre jeg da skulle have (DET skulle jeg så ikke lige alligevel) Det blev fandme galt. Og nu, nu er vi her, hvor jeg gerne ville hen med mit hår. I love it! Mange af jer spørger hvad min hår hemmelighed er, for langt, tykt, glansfuldt, sundt hår og svaret —-> HELEN.

Hej heej kære Sofia’s følgere. Som i måske efterhånden ved hedder jeg Helen Lucca aka #pudderpapilotten. Jeg har mit lille kreative værksted hvor jeg klipper, farver, lægger makeup og folder mig ud på Studiestræde 8a inde midt i de københavnske gader. Jeg er frisør/makeupartist /hårstylist/blogger/vlogger/underviser OG ikke mindst farveNØRD – Du kan følge mig lige her.

Jeg laver store forvandlinger på mine gæster og tager mig tid til at levere kvalitet- da jeg på ingen måde vil gå på kompromis med resultatet.

Er ret skarp på farve trends- da jeg samtidig også er farve teknikker ved siden af – hvor jeg underviser professionelle frisøre..

Jeg vil rigtig gerne tilbyde jer, Sofia’s følgere en rabatkode fordi jeres hår fortjener at blive plejet og fordi det snart er sommer, og bare fordi i er dejlige!!! Rabat koden er gældende i perioden  t.o.m 20 maj. Dvs du skal booke inden 20 Maj med koden “Hej Sofia” og så får du altså hele 20% på Balayage /sombre/ombre/high-lowlights/babylights/solid ex. Klipning.

For at booke tid skal du blot henvende dig til min mail på pop@helenlucca.com med vedhæftet photo af dit nuværende hår samt et photo af det resultat du ønsker dig.

Glæder mig til at få fingrene i dit hår, og håber i kan lide Sofia’s sommergarn ♡”

IMG_20160330_180739_wm

IMG_20160330_174751_wm

IMG_20160331_153523

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

6 COMMENTS

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Træning, morgenmad på kontoret og frisørtid ♡