Sommerfrisk morgengrød.

Sundt behøver ikke være kedeligt.

  Jeg sidder her og slikker mig om munden fordi aftensmaden idag blev mega god! 150 g kogte frosne ærter (faktisk hælder jeg bare kogende vand over dem) så nem en spise og så smager de lækkert og sødt mmmmm. 50 g avocado. 150 g kylling som jeg har stegt i karry, basilikum og hvidløg samt chili. Hertil 4-5 nye kartofler. Prøv det! Så vil du IKKE synes sundt er kedeligt ;) 

3 COMMENTS

 • Fie

  Man kan købe grillede “vegetar” kød i Føtex og i superbrugsen har de også mange forskellige varianter som kan bruges i sammenkogte retter, salater osv – kold som varm . Jeg er selv vegetar og benytter mig meget af dette 😊 håber du kan bruge mit svar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man gerne vil spise retten som en vegetar-ret, altså uden kylling, har du så et forslag til et vegetarisk alternativ? :-) Det ser virkeligt lækkert ud ellers!
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Sofia, tillader mig lige at komme med et forslag: Til Marie: kunne man ikke tage en dåse kikærter, dræne dem og stege på panden med samme krydderier eller bage i ovnen. Alternativt lave kikærterne til falafel / frikadeller

   Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sommerfrisk morgengrød.