Sundt behøver ikke være kedeligt.

Morgentræning og morgenguf!

 For pokker altså. Hvis jeg lige må have lov! Denne morgenmad er genial efter træning og så smager den som sommer og chokolade, ærlig talt :D og hvem kan ikke lide det? Kl 6 stod jeg i fitness dk klar til min bodypump time da jeg jo rejser til Abu Dhabi imorgen tidlig. Så de sidste muskler skulle lige på plads ;) Efter en varm hård og effektiv omgang pump er jeg nu hjemme og i fuld gang med tøjvasken. Morgenmaden indeholdte masser af gode proteiner så jeg blev mæt uden at føle mig oppustet og nu er jeg klar til en lang dag foran mig. 1 ‘aktiv protein sandwich brød’ som kan købes i netto, fakta og større supermarkeder halveres og toppes med lidt lækkert fyld. Jeg brugte 20 g chokolade øko peanutbutter som du kan få i min webshop lige her og ellers vil jeg anbefale proteinella som kan fåes her. Det er lige så englene synger. Derudover en smoothie lavet på min smoothie twister med 50 g frosne blåbær, 50 g frosne hindbær, 150 g økologisk skummetmælk, og 15 g af min yndlings proteinpulver ‘strawberry white choko’ fra Bodylab som kan købes i min shop her

Rigtig god dag til dig ❤️

1 kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sundt behøver ikke være kedeligt.