Vi brød en pisse sej grænse igår!

Mit træningsskema for en uge ♡

DSC_0254

Træningsjakke / Her

Træning var engang bare noget der skulle overståes for mig. Indtil jeg begyndte at kunne løbe, kunne lave burpees og faktisk fandt ud af jeg kunne meget mere end jeg troede. Jeg elsker (det er nok mit konkurrencegén der snakker her) at når jeg er fx på et boksehold i fitness dk, at så er jeg ikke den der sakker bagud, eller stopper op og siger “jeg kan ikke mere” og der er absolut INTET galt i at gøre det!!!! Men når man har været der hvor man ikke kunne gennemføre en times træning, og altid sakkede bagud så må man fandme gerne heppe på sig selv og give sig ekstra fordi man kan mærke suset ved at være presset og ikke mindst ved at GENNEMFØRE !!!

Min filosofi er at “lidt altid er 100% bedre end ingenting” og på en god uge træner jeg ca 4 gange, har jeg ekstra energi kan det godt være mere, har jeg knapt så meget energi og overskud kan det godt være mindre. Det vigtigste for mig er at overholde aftalerne med mig selv og derfor hellere sætte det lidt for lavt, og sejre end at sætte et alt for højt mål og føle fiaskoen lure om hjørnet.

Således ser min træningsuge ud på en god uge. Jeg elsker hold, og har altid gjort det og alle hold er at finde både i world og i dk. Det er bare med at læse sig frem på holdplanerne. Er vild med tanken om at lægge hjernen udenfor, gå ind og blive presset, tiden flyver afsted og så ud i bad efter.

Mandag:

Cxworx i fitness dk som er 30 min intensiv mave/ryg/core træning + 30-45 min cardio i form af crosstrainer, sjipning, løbebånd mm.

Tirsdag: 

1 times HÅRD intensiv træning med min personlige træner Mathias Haastrup.

(Havde jeg ikke trænet med MH ville jeg fx kunne finde på at snuppe en motionsboksnings time denne dag for at komme igennem hele kroppen og især blive udfordret på cardio fronten.

Torsdag:

1 times HÅRD intensiv træning med min personlige træner Mathias Haastrup.

(Havde jeg ikke trænet med MH ville jeg fx kunne finde på at snuppe en TRX time denne dag for at komme godt igennem hele kroppen og dens muskler.

Lørdag

Min Lørdag formiddag starter stort set altid med Quick Core som er lidt ligesom cxworx jeg tager om mandagen. Det er 30 min fuld fokus på mave/ryg/core muskulaturen, og det er fantastisk!!! Et par gange af det viser allerede resultater lynhurtigt på min mave kan jeg godt fortælle jer. + 30-45 min cardio i form af crosstrainer, sjipning, løbebånd mm.

Hellere start med at sætte små mål, sammenlign ikke din begyndelse med andres midte.

God træning ♥ Ps. Vil du gerne træne selv i dit fitnesscenter vil jeg til enhver tid anbefale dig at få lagt et program af en kyndig træner. Så du er sikker på du er skader foruden. Mange fitnesscenter tilbyder gratis programlægning, spørg evt i receptionen. Pas godt på dig.

**Lidt andre hold jeg elsker**

Spinning (Til tider ikke altid;)

Stram op (Er undervurderet, mega fedt og hårdt hold, love it)

Zumba (Sjovt, effektivt og man opdager slet ikke man træner)

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Vi brød en pisse sej grænse igår!