Shit!! Jeg tager til Abu Dhabi igen om 1 mdr og nej dette er ikke en joke!!

5 Beauty tips til dig ◊ Sådan plejer jeg mine hænder og negle.

DSC_0065

At have velplejet hænder er et must! Hænder og hals er faktisk de første steder vi ældes, og derfor er det super vigtigt at forebygge, beskytte og pleje disse områder hver dag og særligt hænderne som er ekstra udsat da de jo er ude og får stråler mm hele dagen. Jeg gør følgende for at pleje mine hænder samt negle.

◊ Jeg smører mine hænder med en god fugtende håndcreme HVER dag. Omkring 3-4-5 gange om dagen. Jeg er fan af mange, men pt rigtig glad for denne, denne, og denne.

◊ Negleolie smører jeg omkring mine neglebånd og negle hver aften inden jeg går i seng, negleolien står fast på mit sengebord og er en del af min neglerutine. Det gør dine negle lækre, glansfulde, velplejet og modvirker tørre neglebånd. Jeg er super glad for denne negleolie. Det er den bedste jeg nogensinde har prøvet og trust me, jeg har min erfaring ;-)

◊ Jeg lagde i mange år, sådan ca hele min barndom selv min neglelak, men uanset hvad jeg prøvede skaldede det hurtigt af, blev ridset og blev grimt. Orkede det ikke især fordi det altid har betydet enormt meget for mig at have flotte velplejede negle, jeg ser det som mit visitkort og man lægger altså mærke til dette. Derfor er det nu en fast priotering for mig altid at få forstærket mine negle med akryl, det gør jeg hos Paw som du kan se mere til her. Så sørger jeg selv for at pleje i ugerne imellem, da jeg går hos Paw hver 3. uge. Dette kan jeg på ingen måde undvære.

◊ Når mine negle og hænder trænger til en ordentlig kur, giver jeg dem et plejeboost natten igennem. Det er simpelthen bare at købe nogle hvide tynde bomuldsvanter som er beregnet til sådan en kur, jeg købte mine i tidernes morgen hos Body Shop kan jeg huske. Har fundet dem til dig lige her. Så smører jeg et stort tykt fedt lag almindelig vaseline på hænder og faktisk også mine fødder, sover med bomuldsstrømper og handsker, og næste morgen er der babyhud ALL OVER! Dette prøver jeg så vidt muligt at gøre 1 gang om mdr.

◊ Meeeega kliché agtigt, men drik vand, både for dine organers skyld, din krop, din hud og dit hår, jeg drikker mindst 2 liter dagligt. Sørger altid for at have min drikkedunk med mig, bruger denne. Som ikke indeholder farlig kemi så jeg ved det jeg drikker bare er rent friskt og lækkert, pifter det gerne op med friske bær, mynte, citron eller lime.

 

Håber du kunne lide mine tips, så giv det endelig til kende – Det bliver jeg så glad for. Møs og kærlighed herfra ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

5 COMMENTS

  • Lykke

    Gode råd, vil skrive mig dem bag ørene ville ønske jeg kunne have så fine negle men det duer bare ikke inden for sundhedsvæsenet. Er det helt almindelig bonuldshandsker helt igennem, eller er der noget inden så handskerne ikke suger det hele? Har nemlig de almindelig og så vil jeg da fluks gå i krig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

    Jeg lider desværre i perioder af hånd eksem, og til tider revner og tørre hænder, hvilket gør sindsyg ondt, og når man så er i sundhedsvæsenet bruges der håndsprit, hvilket gør sindsyg ondt når det kommer ind i mine revner !!! 😰, ville ønske jeg kunne have lige så lækre hænder og skønne negle som dine, men med dette job ryger neglene desværre nemt, også Er der oven i det også regler om at man ikke må have for lange negle som sundhedspersonale !!! Hvis du har nogen fif, så kom endelig med dem

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Tak for gode råde, ville ønske jeg var lige så god som dig til at huske det. Måske det er en god ide med at have det på natbordet.. God aften til dig skønne Sofia
    PS. Endnu engang tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Thulesen

    spændende indlæg <3
    http://kirstenthulesen.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Shit!! Jeg tager til Abu Dhabi igen om 1 mdr og nej dette er ikke en joke!!