5 morgenmads opskrifter du vil elske <3

Sådan går det med min træning.

13094408_944589762321640_7778082951515747877_nSom alle nok efterhånden ved prøver jeg alt hvad jeg kan at holde tungen lige i munden, for hold op hvor er jeg presset på mange fronter. Det er godt nok vildt og kan faktisk ikke prale af at have haft en eneste fridag efter jeg kom hjem fra Abu Dhabi for 3 uger siden. Arbejder fra morgen til aften. Og jeg er træt.. Energien er ikke helt på toppen hvis jeg skal være helt ærlig.. Og her er jeg bare SÅ glad for at jeg har min træner Mathias for hvis ikke så havde jeg nok groet fast til min stol på kontoret med min bærbar på bordet hehe.. (Og det kan vi jo ikke have) Træning er helt sikkert en priotering for mig, men lige pt er det fint hvis bare jeg får holdt de 2 gange om ugen med Mathias, da det giver super godt.. Når man skal passe på sig selv, og samtidigt få sin virksomhed i balance så er det godt nok noget med at sige til og fra, hvilket jeg (som mange andre) i perioder har super svært ved. Samtidigt kan jeg også mærke i de 7 mdr nu jeg har været selvstændig at jeg bliver bedre og bedre til det! For intet og jeg mener intet er vigtigere end at jeg har mig selv med, og passer godt på mig selv, uanset hvor sure folk end bliver eller hvor meget de presser på.. Jeg har ikke kunnet gå de sidste par dage fordi jeg fik vilde bentæsk forleden (læs: og røv) Jeg hader det mens det står på haha, og alligevel elsker jeg det, for hvis der er steder jeg hurtigt kan mærke at der sker noget er det helt sikkert ben/balder og mave/arme! Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om hvad i træner? Mathias og jeg vi laver altid full body og Mathias er enormt glad for slæden :D Hvis ikke du har mødt Hr. slæde endnu også kaldet prowleren så vær du bare glad for det ;-)

Husk altid: Lidt er altid 100% bedre end ingenting.

Nu vil jeg smutte ned til mit vasketøj, alle maskinerne er ledige for yaaay jeg er åbenbart den eneste der må bruge min fredag aften på tøjvask og oprydning (ironi kan forekomme) da jeg er på kontoret fra morgen til aften alle de andre dage haha… Jeg ender med at falde i søvn midt i en netflix film i aften kan du godt være sikker på..

Ps. Hold nu helt op hvor glæder jeg mig til at rejse til Abu Dhabi igen om 25 dage, så skal der dælme slappes af. Hvor skal du hen i år?

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Kristina Nielsen

    Hej søde du
    Ja, tingene kan godt være presset til tider,men sejt du holder fast. Her er jeg kommet godt i gang med løb, manden putter vores søn og i mens løber jeg en tur 3 gange om ugen. Min mand sparker mig til tider ud, da jeg har bedt ham om det. Ellers kan den sofa altså godt trække. Jeg prøvede noget nyt i tirsdags, flexibeleti flow, WOW jeg er vildt med det! Det er noget helt nyt og jeg skal love dig for at min mave og sider! Er helt færdig, stadig. Så jeg er klar igen i næste uge, det var så sjovt og timen gik virkelig hurtig.

    Go fredag og weekend 💋

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 morgenmads opskrifter du vil elske <3