Outfit of the bakketur!

Jeg forlader nu min lejlighed for at investere i mig selv!

Hej venner 💗 

Når man går igennem en tid hvor vigtigheden af at passe på sig selv er enorm er det vigtigt at veje alt op som man bruger sin energi på. Altså at man bruger sin energi på de rigtige ting, de vigtige ting og de ting som er gode for en. Jeg har længe, rigtig længe ikke brudt mig om at være i min lejlighed i Sydhavnen. Jeg har i over 2 år ville flytte og jeg har gennem mit liv hvor jeg har været alene siden jeg var 15 flyttet rigtig meget. Boet tusind steder til leje på små værelser og aldrig følt mig hjemme. 

Jeg flyttede ind her og var så glad for denne lille hyggelige lejlighed for 3 år siden. Min første rigtige lejlighed som var super skøn. Indtil min underbo sene aftener det første halve år begyndte at banke sin kæreste og jeg konstant ringede til politiet. Måske i kan huske jeg skrev om det men en dag for ca 1 år siden blev der så båret et lig ud derindefra af en ambulance, ja det så jeg med mine egne øjne. 

Et halvt år efter faldt en i lejligheden nedenunder i søvn til en brandvarm pande med olie på og pludselig var der røg i hele opgangen og brandvæsenet kom og måtte suge røg ud af min lejlighed også. 

Efterfølgende (ja der kommer mere) så kom jeg hjem fra Aarhus en dag for 7 mdr siden og så løb der vand ned gennem mine lofts lamper i køkkenet fordi overboens fryser var tøet op og der var vand overalt. 

SÅ.. Jeg har været en smule uheldig, man kan også tit lugte røg i min lejlighed og det hele har bare gjort at jeg længe har villet flytte fordi jeg er über sensitiv omkring energien rundt om mig og derfor har svært ved at være steder som ikke er rare, i orden eller trygge. 

Jeg aktiverede derfor for nyligt alle de steder jeg er opskrevet til bolig og fik faktisk også en masse tilbud men.. Det slog mig da tilbuddene kom at jeg ikke vidste hvad jeg ville. Altid har jeg sagt jeg vil tilbage til mit elskede Valby hvor jeg voksede op med min mor. Men pludselig begyndte Aarhus jo at trække fordi det er så roligt og jeg har de bedste venner derhenne. Samtidigt drømmer jeg om at kunne rejse noget mere og tage rundt i verden og blogge og bare være god ved mig selv nu når jeg er så heldig at kunne arbejde uanset hvor i verden jeg befinder mig. Det er netop dette der altid får mig til at tænke det er det hele værd! Det er så godt for mig og der jeg har det bedst! Og uanset hvad andre synes skal man gøre det som giver mening for en. 

med alle disse tilbud i min postkasse blev jeg faktisk bare mere forvirret fordi jeg ikke var afklaret med hvad jeg egentlig gerne vil. Og mere stresset. Hvis jeg har det så svært for tiden som jeg har, hjælper det så at flytte? Og er det ikke dumt at bruge kræfter på at flytte til et andet sted i Kbh når jeg ikke er afklaret med om jeg overhovedet vil bo i Kbh. 

Med alle disse tanker besluttede jeg mig for at deaktivere opskrivningerne til boligtilbud bare i en periode og så har jeg faktisk besluttet at få det bedste ud af min lejlighed nu. Den er billig, den er hyggelig, den er kun 10 min fra centrum og jeg har desuden heller ikke råd til at flytte lige nu, den slags koster. Og så når jeg har gjort mit for at tage tyren ved hornene og lave den hyggelig, kan jeg altid jo mere jeg arbejder med mig selv blive klogere på hvad jeg vil i forhold til hvor jeg vil bo. 

I et år har jeg villet have lavet om, og have malet. Men har absolut intet gjort ved det fordi jeg for det første ikke har nogen som kommer og hænger ting op, så er det også svært at lave om da det ofte indebærer noget med at bore (Jeg må have mig et kursus) dette kræver altid lidt længere tids søgen efter hjælp, og hvem skulle male og hvordan skulle jeg få råd? Og nogen gange så sker der pludselig noget når man har mest brug for det. For jeg har mange ting jeg vil, men det er ikke det hele jeg kan klare selv. 

Et menneske som jeg holder utrolig meget af støttede mig og sagde ‘vil du have malet? Så kender jeg en, og jeg kontakter ham med det samme’ jeg tog mig selv i at tænke det jo nok ikke kunne lade sig gøre lige nu økonomisk men det ville være en frisk start – især fordi jeg har nogle meget beige vægge i 2 af rummene som jeg er utrolig ked af, det skal bare være hvidt og lyst! Men som jeg altid siger, hvad er det værste der kan ske, det skader jo ikke at spørge. 

Maleren blev kontaktet og jeg fik så gennem ham som hjalp mig at vide de ville kunne starte onsdag (omg, der var kun et par dage til) og at jeg på utrolig kort tid kunne have hvidt over det hele. Jeg kontaktede herefter malerfirmaet med det samme – Og her kommer Naveed ind i billedet. Det er hans malerfirma. Han kunne hurtigt høre jeg ikke aner noget om maling, og han rådede mig til farve, glans, at tage skruer ud af væggen hvis der skal lappes huller, og lade dem sidde som jeg vil have til at blive osv. Derudover sagde han at alle møblerne skulle samles på midten – Jeg må sige at det pludselig gik stærkt men det var jo det jeg ville hehe. 

Havde virkelig ikke klaret den uden min veninde Mette vi brugte hele dagen igår på at tømme ud, rykke rundt i begge værelser, tage alt ned fra væggene og vi kunne mildest talt ikke stå oprejst efter. Men nu idag kl 7 har Naveed været der, udover at han selv har tabt sig meget som er mega sejt, så kan man godt mærke der er styr på standarden i firmaet. Elsker når der er styr på tingene så bliver jeg mindre stresset. Han sagde Mette og jeg havde samlet møblerne på midten bedre end han havde troet man kunne haha (GoGOgo Mette, hun er nede Mette) 

Vi fik en god snak og nu har jeg pakket og forladt min lejlighed de næste 2 dage. Magtede det ikke men jeg ved det er en god investering for mig, herefter er det også sjovere at gøre lejligheden hyggelig og komme helt på plads. Så det er faktisk stress lige nu, men en investering i mig selv bagefter, på fredag.! Og det er jeg glad for jeg gjorde! 

Og hvordan fik jeg råd til at betale det tænker i måske? Kloge Sofia her formår altid at finde løsninger når der er noget hun rigtig gerne vil. :-D Det må jeg give mig selv. Og efter at have tænkt hele dagen forleden over hvordan jeg kunne få råd slog det mig.  Jeg har da en vedligeholdelseskonto!! 1,2,3 så havde jeg tjekket op på det, fået god for det fra ejendomskontoret, lavet aftale med maleren, og her sidder jeg så i en lejlighed jeg har lånt de næste 2 dage og skriver dette indlæg og jeg glæder mig virkelig til at se det færdige resultat. 

Det har været så uoverskueligt for mig dette projekt som jeg har ville længe og nu er det tid, det var bare hjælpen jeg manglede til at komme igang kender i det? Og en kæmpe High five og god karma til Malerfirmaet Ns for mega god vejledning af hjælp til farvevalg (selvom de selv tager det med men så de er sikker på jeg bliver glad for resultatet) Og for at kunne træde hurtigt til, og ikke mindst for at give så god service at jeg følger mig helt tryg ved at overlade mine ting og nøgle de næste 2 dage til dette fantastiske ‘nu skal Sofias hule gøres lækker’ projekt. Kan varmt varmt anbefales! 

Jeg viser jer selvfølgelig det færdige resultat kære venner, jeg glæder mig så meget! Nu vil jeg igang med at planlægge de kommende foredrag som jeg håber at se jer til, og så må i have en dejlig dag 💗

3 COMMENTS

  • Kirstine

    Hej Sofia, er ny læser af din blog, tak for den og dig :-)
    Er nysgerrig på hvilke steder du er skrevet op til boliger, siden du fik tilbud så hurtigt? Jeg mangler nemlig selv et sted at bo og har stået som aktiv flere steder lææænge :(
    Kh. Kirstine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Det gør mig glad at læse. I er seje begge to, dig og Mette. Hvor er det godt at du passer på dig selv og får taget en beslutning, som jeg tror du bliver SÅ glad for. Det skal nok blive det hele værd, og samtidig er det en virkelig god mulighed for at få kigget alle sine ting igennem og at få indrettet sig på en anden måde. En frisk start som man har brug for en gang imellem. Jeg håber du får det bedre med at være i lejligheden snart. Lige nu bor jeg også i et kæmpe rod, for jeg er også ved at få malet i stuen. Det er så dejligt at få andre til at gøre det, når det virker som et uoverskueligt projekt at skulle gøre selv. Så vi er i samme båd – jeg smutter også fra min lejlighed et par uger ;-) knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kiib

    Det er så vigtigt at have det godt og være tryg, hvor man er, – dejligt at du har mennesker omkring dig, som giver en hjælpende hånd 😊 – boede jeg tættere på, hjalp jeg hellere end gerne ❤️
    Glæder mig til dit foredrag i Viborg 👏👏😊
    Ha’ en fantastisk dejlig dag og pas på dig! ❤️
    Knus fra mig

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Outfit of the bakketur!