Projekt bolig går fremad og jeg har nu efter 1 år fået de skide lamper op :p

Video – Hvordan ser 200 kcal ud i forskellige madvarer? Det viser jeg her!

Produkterne i min medlemsklub Sofias Lounge er netop blevet offentliggjort og en af videoerne er denne sammenligning af madvarer som mine medlemmer har fundet super interessant. I medlemsklubben får du hver mdr beauty videoer, inspiration til sundhed, træning, online vægtregistrering og en masse andet lækkert. Jeg tænkte jeg ville vise jer alle denne video som en lille “Tak for jer” gestus.

Jeg har så mange dejlige klienter efter jeg offentliggjorde mit nye produkt “personlig vejledning” og mange er vant til det hele skal være så utroligt enten eller, og at de ofte står i et kæmpe dilemma når de ikke ved hvad de kan gøre i stedet for at tømme 2 bøtter ben & jerry fx. Derfor blev jeg faktisk takket være mine skønne skype klienter inspireret til at lave denne. I sidste ende skal man gøre hvad der virker for en, jeg kan huske det hjalp mig meget at vide at jeg i stedet kunne spise en HEL melon uden at føle al min motivation var røget i kagefadet ;-) Jeg hepper på dig!

Husk gerne at subscribe min kanal på youtube ♥

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Projekt bolig går fremad og jeg har nu efter 1 år fået de skide lamper op :p