Here you go! Sådan har jeg tabt mig, og holdt motivationen uden at lave mad en eneste gang! – Sofia Saidana
5 tips til at holde motivationen!

Here you go! Sådan har jeg tabt mig, og holdt motivationen uden at lave mad en eneste gang!

Sponsoreret • I samarbejde med SundTakeAway yeeeees!

Jeg bestiller til 4 uger ad gangen, denne slankepakke, til kvinder, og det er simpelthen geniiiiialt! Jeg er frelst :-) Endelig endelig endelig, det eneste jeg fortryder er at jeg ikke har kendt til det noget før! Dette firma er valgt nøje for mit vedkommende, og jeg har dælme stalket meget på instagram mm. før jeg lavede min første bestilling før jeg rejste. De lever op til alle forventninger, maden er lækker og jeg taber mig, jeg føler mig sund, godt tilpas, og har ingen planer om hvornår jeg skal lave mad selv igen kan jeg godt fortælle jer ;-)


 

50 COMMENTS

 • Lene

  Kan godt se videoen er gammel, men vil alligevel smide en kommentar. Nu har jeg modtaget mad fra sund takeaway 1 uge og må sige at det er meeega lækkert. Der er sprøde grøntsager i massevis, deres dip og sauce er ofte også lavet på purerede grøntsager, ris pasta mm. er kogt aldente og det smager virkelig lækkert og friskt. Bloggeren skjuler på ingen måde at hun er sponsoreret men giver stadig sin egen mening til kende. Hvor er det dog trist at se at så mange føler behov for at svine hende til, kommer med nagative og nedladende kommentarer!!!! og rigtig mange har ikke engang selv erfaring med produktet, så i aner faktisk ikke hvad i snakker om! Hvis i synes det ser dyrt/klamt ud mm. så er der ingen der tvinger jer til at købe produktet eller læse om det her!

  Tak for en inspirerende video Sofia. Det gav mig den sidste overbevisning der skulle til at jeg bestilte hos dem, og det er så lækkert at min kæreste og hans bror og svigerinde overvejer det samme. For vores vedkommende er det ikke flere penge end vi bruger i forvejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • благой веб сайт косметика оптом – парфюм оптом, арабские духи оптом.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det smart til den travle hverdag! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed hjemmeside du har her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • roli hellemus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Det er meget smart men lige lidt i den dyre ende, 3.000kr for en måned til én person lyder voldsomt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Dam

  Syntes det ser super dejligt ud👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Smart! Jeg havde da gjort det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Føj!!! Pakket ind i plastic…Ad!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Gad vide hvor meget du bliver betalt for at snakke deres sag. Det er jo ren reklame!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Soffi

   Der står jo også i toppen, at den er sponsoreret og lavet i samarbejde med virksomheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • du er så dum er du mads din klamme ulækre fede klamme fede nar

   ps du klam
   klam klam klam og dum og idiot og dumklam og ad fy for helvede du er så klam
   pss fuck du er klam ad også ad ad ad klam klam
   pms du er så fed din luder og klamme
   pst psykose kost
   penis jurgen drews
   ralf lauren: ad ad ad
   du er også tagget i denne kommentar mads for du er såååååå klam

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Marie Markussen

  Mad behøver virkelig ikke at være så dyrt,Hverdagsmad med mange grøntsager og postevand til maden og frys endelig kødet ned.

  Mad behøver ikke nødvendigvis at være dyrt. Hverdagsmad med mange grøntsager og postevand
  er ganske udmærket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kAREN MARIE mARKUSSEN

  Mad behøver virkelig ikke at være så dyrt,Hverdagsmad er ganske udmærket MED MANGE GRØNDTSAGER OG POSTEVAND TIL MADEN.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  En STOR gang PLADDER

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hold da op en gang ” ævl ” = reklamespot
  Synes det er trist du lægger navn til det koncept ..varieret kost ? Njaaaa der mangler masser af grøntsager
  Trist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonnnis

  Wow du lyder falsk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Der er godt nok ikke mange grøntsager……. så særlig afbalanceret er det ikke.
  Jeg tror ikke, du selv har betalt, jeg tror det er sponseret til gengæld for din gratis reklame. Mon svigermor på 92 får også sådan nogle leveret. Jeg tænker, man skal benytte sig af at man er i stand til at tilberede sine egne måltider så længe man er fysisk i stand til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  dyrt og ser ikke særlig lækkert ud.
  den der omgang kan ikke tage mange minutter selv at tilberede. og koster nok også det halve. :)
  men hver sin smag. :)
  og prisen…. wow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Schmidt Krøger

  Min og min kæreste bruger 2300 kr på mad om måneden. Den pris de tager er fuldkommen urealistisk, og nej sorry to say men det ser ikke vildt lækkert ud.
  Noget andet er at de leverer to gange om ugen så du skal have megen opbevaringsplads i dit køleskæb og maden er frisk lige når du får det men bliver mere om mere gammel. Det tror jeg ikke på ikke afføder en lille smags7konsistensforskel hvis ikke man fryser det ned, og det er ikke alt der tåler en nedfrysning. Ris er fx også noget man frarådes at gemme da man kan blive syg af at spise genopvarmede ris. Grønstager kan miste noget af det gode de indeholder and so on.
  Det eneste det gavner er at du bliver doven med hensyn til mad. Jeg er ikke selv særlig god til at lave mad men man bliver sku nødt til at øve sig. + enhver mand vil da synes det er vildt usexet at få leveret mad som en anden pensionist :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina larsen

  Jeg syntes at det lyder fantastisk men prisen er jo sindssyg 😱 For mig og kæresten vil det blive 6000 om måneden 😱 Det er sku mere end vores husleje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det lyder som en god ide, og god video, men dog blev jeg lidt ærgelig over at det kun var på 3.uge at du havde været på den. Personligt synes jeg at det er al for kort tid til at kunne anbefale på så højt plan. Troede du havde været igang med den i 2-3 måneder (i hvert fald).
  Og ja kan også tilføje mig selv til anretning kunne have været en god ide, men dog også fint at se hvordan man får det leveret.
  Prisen den er meget dyr ift at der ikke var særligt meget grønt. Men selvfølgelig skal de tjene penge :)
  Håber at se et opslag hvor du har været på den i flere måneder :) det ville virke mere troværdigt for en type som mig, som selv går op i grundig undersøgelse af ting, før skridtet bliver taget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nemt men dyrt. Jeg hjælper folk med at optimere deres kost og skabe sig en indtægt på at spise sundt. Skriv gerne hvis det kunne være interessant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Skal du ikke tilberede maden? Jeg mener, bage rodfrugterne eller varme sovsen? Eller bruger du mikrobølgeovn? Du virker rigtigt sød. Jeg vil helt klart følge dig. :-) Kærligst, Ida.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine M.

  Yes, det er mange penge… men come on, det giver da mening at man betaler ekstra for den service man får, hvor man ikke selv skal tilberede maden. Jeg er selv studerende på SU, men jeg bruger i forvejen lige under 2000kr på mad og snacks om måneden. Det synes jeg er et helt normalt beløb… 1000kr ekstra for et nøje tilrettelagt kostprogram? Det er helt OK. Det kunne jeg sagtens finde på at tage et enkelt SU lån til for at prøve i en måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] At komme videre og finde en løsning! Når jeg sidder fast har jeg lært at vride min hjerne til at finde løsninger. For det nytter sku ikke noget at sidde og dyrke det som ikke går! Som fx når jeg hverken har tid eller overskud til at lave mad og det ofte ender med hurtige mindre sunde løsninger vader jeg ikke rundt i det men 1,2,3 så går jeg fluks i gang med at finde et firma som leverer sund mad og prøver det af eller finder ud af hvordan jeg kan finde en løsning. Se fx hvor jeg får mad fra her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • David

  Man kan sagtens gøre det billigere selv, men det hun slår på er da også det er nemt, det er ikke nemt at skulle forberede det hele selv. Ideen er god, men ja det er for dyrt, men de skal jo også tjene noget på at lave det. Sådan er alle firmaer jo :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catalina Sommer

  Hejsa. Sund og sund hmmmm
  Der er ikke tænkt på at ingen har godt af gluten produkter
  Mælkeprodukter skaber slim i vores system og slagger vores tarme til så vi ikke kan optage vigtige næringsstoffer
  Nu ved jeg ikke hvad de bruger som sødestoffer. Bruger de aspagmatan ( kan ikke lige stave det ) ?? Så nej tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er godt nok smart! Noget man burde overveje. Men efter dit vægttab, hva så med appelsinhud og strækmærker? Kan du lave et blogindlæg om dette :)
  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  For dyrt og jeg så ikke mange grønsager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Som flere i denne tråd skriver, så er det alt for dyrt! Omkring 3000.- for én person?! Det hænger jo overhovedet ikke sammen for rigtig mange mennesker? Og da slet ikke unge mennesker ☝🏼️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bettina

  Super fint. men som sagt i andre kommentarer’ find dog noget til os mennesker med en su indkomst eller bare en ‘normal’ indkomst og bare generelt noget folk har råd til :).det jo sindsygt dyrt :O??????? kan godt forstå du vil stå frem og sige det er lækkert og smart, og ja det er meget smart. men slet slet ikke økonomisk ? så øv bøv til os der ikke har råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg fik lyst til at flytte til Danmark igen lige med det samme – jeg tænker også, jeg gerne vil prøve en uges tid, når jeg kommer hjem til januar, men jeg kan simpelthen ikke finde så mange penge til det. Kunne være fedt med nogle studierabatter! Førhen havde jeg sat 1500 kr. af til mad pr. mdr., så prisen på sundtakeaway er faktisk hvad der svarer til 2 måneders mad for mig :-( Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Giver dig fuldstændig ret. …Det er både lækkert og nemt
  Og så Taber man sig…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  FUCK hvor dyrt!!!

  Min søn og jeg lever for 2500 kr pr måned ALT INKL.!

  Nåede lige at tænke, det skulle vi prøve…indtil prisen dukkede op….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Frost Gertsen

  Undskyld mig, men det ser mudderfarvet og ikke særlig appetitligt ud…
  Desværre, for ideen er jo god nok..
  Måske du skulle ha anrettet det lidt pænt på tallerkener i stedet for at vise det i bakkerne..
  Mine tanker røg direkte til det mad de ældre får leveret….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Lyder som en super smart idé, men nu som studerende ville det blive alt for dyrt. Det ville være utrolig lækkert hvis der kom nogen form studierabatter, eller prisen bare blev sat 1000 kr. ned, da det er meget når man også skal betale til sin lejlighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg kan godt lige denne video. Jeg vil spørg om i har Halal køde? tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Enig med Anette! 6000kr for mig og kæresten om måneden + hvad end udgift vi måtte have på “cheat-day”, andre tilskud (proterin-whatever mv)… Eller såfremt vi får gæster på besøg. Så gik det over i urealistisk for mig. Det er super hvis det fungere for dig, men et madbudget på 7-8000kr for to pers. kommer bare ikke til at ske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik

  Prøv at se på http://www.slanke.guru Det kan anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Else Rasmussen

   Hej Erik

   Jeg har været med på Slankeskolen (slanke.guru) siden marts 16, og jeg spiser mere nu end nogensinde før. Jeg har tabt mig 11 kilo og gået 3 størrelser ned i livviide.

   Kan kun være enig: Det virker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg synes det lyder dyrt. Knap 3000 pr måned for mad til en person. Vi lever for 3500 pr måned 2 voksne og 2 børn. Vores økonomi vil aldrig kunne være at være en af os skulle spise til den pris, uanset hvor godt det smager og hvor sundt det er. Kom med noget der er til at betale for mennesker med en almindelig indkomst, så kunne jeg måske være interesseret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har lige været inde og købe slankepakken. Jeg er også selvstændig og timerne har det med at forsvinde og variationen står det skidt med når aftensmaden skal på bordet. Lidt øv de har lukket i uge 28,29 og 30. Så jeg får fra uge 31 og glæder mig som et lille barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg er selv på fjerde uge på slankapakken, og jeg er stor fan! Det er det nemmeste i verden, og jeg er fri for at tænke over om jeg spiser for meget :-)
  Og at der kun er 1 dag om ugen jegkan tænke på mad, gør at jeg spiser mindre ude og derved undgår kæmpe cafeburgere osv. Jeg synes personligt det er vildt godt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Sikke en fantastisk løsning 👏🏻👏🏻 Jeg bliver helt fristet. Selvom jeg elsker at lave mad, så kunne jeg virkelig godt bruge noget mere struktur i min hverdag, og dette kunne måske være en løsning. Hvad gør du med bakkerne bagefter? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette J

  Hej Sofia – jeg prøvede faktisk sundtakeaway i maj, men blev nødt til at stoppe med det pga jeg savnede at lave aftensmad😆 Jeg kunne dog godt finde på at starte igen hvor det kun er med morgenmad og aftensmad, så kan jeg spise frokost i kantinen. Og så må jeg komme mig over at jeg ikke selv skal lave mad, eller bare glæde mig over den ene dag i ugen hvor der ikke leveres noget👏🏼 ej må sgu lige overveje igen, din salgstale var god👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Må man spørge hvor meget du har tabt og har du udelukkende holdt dig til kasserne eller også spist lidt andet? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   -Og så så jeg lige at der også var en video hvor du uddyber! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sylfiden38

  Tak for tip! Jeg har prøvet deres normale mad kasser og den var jeg ikke videre begejstret for, men kunne jo være slanke versionen var bedre. Er frokosten lige til at tage med? Eller skal det hele kunne varmes?

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 tips til at holde motivationen!