Here you go! Sådan har jeg tabt mig, og holdt motivationen uden at lave mad en eneste gang!

Opslagstavlen der ødelagde mit liv, men nu er den her endelig!

13631554_990358084411474_2960273437794675584_n

Det var en kamp! Men det var det værd! Jeg har længe luret på denne lækre opslagstavle i tidsløst moderne design fra Housedoctor. Der skete så det at jeg forleden dag ender med at sige NU, gør jeg det altså og så købte jeg den for 540,- på en hjemmeside MEN, det var den dag der var en masse problemer med nordea og mobilepay så ved min betaling stod der bare “fejl” og den gik ikke igennem. I flere dage efter havde hele denne ballade gjort at der var reserveret 2 x 540,- på min netbank men jeg havde jo for pokker ikke fået lov til at gennemføre transaktionen, så ingen penge, og ingen tavle haha (kan i se det for jer) :-(

Flere dage ringede jeg til Nordea som sagde de jo ikke kunne vide om købet var gået igennem, derfor kunne de ingen penge frigive og hos shoppen sagde de at de ikke kunne føre noget tilbage når mit navn slet ikke var gået igennem. GRÅ HÅR siger jeg bare!

Det ender alt sammen godt og efter et par dage bliver mine penge frigivet! I mellemtiden har jeg besluttet at lave en “gør det selv tavle” som til gengæld kun kostede 79,- i ikea men det espalier jeg skulle bruge var udsolgt ALLE steder (feeeedt)

Igår beslutter jeg så endelig at købe den SKIDE tavle igen. Bare fra en anden webshop, well, betalingen går igennem, der står den er på lager og de kan sende 4 timer efter og hvad sker der så!!! Jeg får en mail lige efter om at varen er udsolgt! Say what? NU STOPPER DET! Lorte tavle :p

Jeg fik dem til at annulere handlen da jeg jo så ikke skulle købe derfra! Pengene står stadig som reserveret, men deeeet skal jeg nok få lavet om på hvis ikke de snart frigives haha jeg kender efterhånden rutinen, og så endte jeg igår med at købe tavlen fra den webshop jeg startede ud med, da det jo ikke var deres skyld at handlen ikke gik igennem.

SÅ. Når enden er god er alting godt. Jeg har fået min tavle og den var kampen værd. Tavlen er fra Housedoctor og købt hos Livingshop.

Det jeg glædede mig allermest til var at skulle indrette den. Og nu hænger den så fint ude i mit køkken.

S krogene og det lille ur fandt jeg hos Alstrøm.

Mærkater, glasset, klemmer, billede og & skilt også fra søstrene grene. 

Så har jeg en fin hængeplante herhjemme som jeg har klippet en lille stilk af og sat i vandet.

Hvad synes i? Jeg ELSKER ELSKER ELSKER DEN! Den er så minimalistisk, lige noget for min nye stil. Meget tilfreds, men også meget udmattet efter den tavlekamp :P Aldrig har jeg prøvet noget lignende haha!

De fine bøger i ser nederst er nogle jeg kommer til at snakke mere om snarest, glæd jer ♥

13612148_990358087744807_6080343892537712407_n 2

13606902_990358057744810_780423634690538272_n 2

 

2 COMMENTS

  • Meæanie

    Hej. Hvad hedder tavlen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er super fin :) Jeg ka’ virkelig godt li’ den – og så kan jeg også rigtig godt lide, at du finder ting i f.eks. Søtrene Grene, nogle gange behøver man virkelig ik’ at gå ind at købe et dyrt brand, eller noget :) Og så har du jo også noget historie med den tavle nu, allerede ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Here you go! Sådan har jeg tabt mig, og holdt motivationen uden at lave mad en eneste gang!