Opslagstavlen der ødelagde mit liv, men nu er den her endelig!

Forkæl dig selv! Var det noget med en gratis tur på Baresso? Så har jeg et tip til dig.

Sponsoreret • I samarbejde med Eovendo
Elsker du også at forkæle dig selv, eller er det måske noget du gerne vil blive bedre til? Vil du gerne belønnes for alt hvad du gør? (Ehm ja tak)
13631474_990781721035777_328931124574199287_n
Jeg har for nyligt tilmeldt mig ved at oprette en gratis profil Eovendo. Bag Eovendo står Lars Larsen som vi kender fra JYSK. Eovendo er et dealsite hvor du som bruger helt gratis kan oprette dig og få penge for alt hvad du gør.
Det lyder næsten for godt til at være sandt I know hehe.
Jeg tilmeldte mig forleden og fik hurtigt tjent lidt penge. Så bruger man det løbende og udnytter ventetiden fx i toget, i bussen, i sine pauser kan man altså komme op på ret fine beløbudbetalinger bare ved at tilmelde sig konkurrencer, besvare spørgeskemaer, tilmelde sig nyhedsbreve mm.
For hver gang du tilmelder dig eller besvarer noget, tjener du altså penge, du har derfor absolut intet at miste på dette, faktisk kun at vinde. De penge du løbende tjener ind kan du få udbetalt til din paypal konto hvorfra de så overføres til din egen konto. Du kan også få beløbende udbetalt som gavekort til fx JYSK, Baresso, Matas, Bodyshop mm.
Der er hver uge konkurrencer hos Eovendo med mulighed for at vinde store præmier og bare ved at oprette en profil hos dem er du allerede med i konkurrencen om et spaophold for 2. Altsååå kære Eovendo, jeg har jo lige tilmeldt mig forleden, såeeeeeh :-D
Jeg ved mange af jer, mine læsere er studerende, og jeg vil derfor virkelig opfordre jer til at tilmelde jer Eovendo, prøv jer frem og se hvor let i kan tjene lidt ekstra penge, vi ved allesammen at lidt + lidt pludselig giver en million, og så for at sidde og hygge med så små lette opgaver, er jo mega win win!
Det er helt gratis at være medlem af Eovendo, og du kan til enhver tid opsige dig igen. Du kan på 5 min fra du tilmelder dig allerede have tjent lidt penge.
Fedt koncept, der er noget for enhver smag, og det er helt klart også en god mulighed for studerende og folk med en lille økonomi at forkæle sig selv med lidt ekstra.
Du tilmelder dig helt gratis lige her. 
hejhej
Om du er på jagt efter måltidskasser, barberblade, detox, sommerferie eller spa er der fede tilbud for enhver at finde derinde. Løbende vil du også få fede deals, prøver og samples på nyudkomne produkter, og så kan det være vi mødes til en Eovendo Baresso en dag ;-) Jeg snupper dobbeltshot tak. 

 

 

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Opslagstavlen der ødelagde mit liv, men nu er den her endelig!