Aldrig havde jeg troet det! Jeg vil være mor.!!!!

How to • Get The Look • Sofia Saidana ♡

1. Base/Foundation. Jeg starter med at lægge en god og holdbar foundation! Jeg bruger denne pensel og denne foundation i farven ‘NW20’ som er den bedste til min hud jeg nogensinde har prøvet! Gang på gang på gang køber jeg den igen. Når det kommer til en god foundation pensel er det det eneste sted jeg ikke giver mig, det skal simpelthen være kvali så det lægger sig fint og lækkert på huden.

2. Concealer/Brighten it up. Så tager jeg denne flydende concealer/highlighter i farven ‘light boost’ og tegner 2 store trekanter under øjnene som jeg blender ud med samme pensel som step 1.

3. Sæt dine creme produkter så din hud forbliver mat og sund at se på. Når creme produkterne er ‘done’ skal makeuppen sættes, det gør jeg med denne transparante setting powder og hvilken som helst blød pudder børste. Denne kan med fordel bruges. 

4. Indram og sæt kulør på dit ‘lærred’. Så skal der laves contour – Ansigtet skal indrammes. Det gør jeg med denne bronzing powder i farven ‘refined golden’ i panden, siderne af næsen, hagen og selvfølgelig på kindbene. Sørg for altid at tone contouren godt ud, jeg bruger denne pensel både til contour og at tone kanter ud.

5. Glowy eyes shines bright. Så tager jeg verdens smukkeste glow kit som er dette (købt i SEPHORA) og med denne pensel putter jeg så en blanding af ‘bronzed’ og ‘tourmaline’ på øjenlåget og lige under øjenlåget også. • Sidenote •Leder du efter et godt allround billigt sæt pensler til øjnene vil jeg varmt anbefale dette det var mine første øjen makeup pensler, de er super holdbare, billige og gode, vigtigt med gode pensler til vores tynde hud om øjnene. 

6. Brynene er som dit ansigts visitkort, hellere blødt og svagt end kantet og alt for overraskede bryn ;-) Så laver jeg bryn med dette produkt med tilhørende pensel i farven ‘brown’ som er semi permanent og holder i både vand og sved og vaskes væk med sæbe, det er genialt. Bedste øjenbryns produkt jeg nogensinde har prøvet. Farverne er ret mørke så vælg hellere en lidt for lys. For farvevejledning kontakt Ditte via linket for jeg kender kun den farve jeg bruger og hun er super god til at guide. 

7. Sommerlyse kinder ser sunde og friske ud. Så skal der blush lige ovenpå/over contouren på kinderne, der bruger jeg denne og samme pensel som step 4. Jeg har også en masse Mac blushes jeg bruger men kan også godt lide at vise jer at alt ikke behøver være pebret i prisen for at være godt. 

8. Make your highlight game strong baby, her fremhæver vi vores ansigtstræk som får os til at se friske ud. Highlighter er noget af det jeg elsker mest, dette look er glowy så det skal jo passe til øjenlågene mm. Fra samme glow kit som step 5 har jeg så brugt ‘moonstone’ som er en lys glow – den skal under øjenbrynene, i øjenkrogene, øverst på kindbenet over både blush og contour og lige ved amor buen/læben hvis man lyster. Du kan med fordel for at spare lidt, bruge samme pensel som step 3 eller 5 til dette.

9. Vipperne og øjnene skal have fuld fart på! En eyeliner skal være holdbar og meget intens sort i farven for at jeg kan lide den. Der bruger jeg denne som er et genialt køb til prisen. Start inde fra øjenkrogen og arbejd dig ud, hellere en for tynd end for tyk liner! Til sidst vender du penslen og går altså udefra kinderne og ind når du laver din ‘winged liner’ Sådan synes jeg det fungerer bedst. Denne geniale vandfaste mascara har jeg brugt til at toppe dette look med. Den giver både længde og fylde til små stive vipper som mine hehe.

10. Lækre kysselæber skal der altid til! Elsker læber, elsker elsker elsker at lave dem og dette holder altså uanset om du kysser eller spiser. Denne lipliner i farven ‘soar’ som passer til læbestiften og flere af dem jeg ellers bruger da jeg elsker når samme produkt kan anvendes til flere ting (også billigere) påføres først i kanten af dine læber blødt og roligt og herefter min elskede yndlings læbestift som er denne i farven ‘Twig’.

Skal jeg lave en ‘How too’ video med dette look? ❤️ Det vil jeg smadder gerne så er det også langt nemmere at se præcis hvordan jeg gør og jeg elsker jo makeup. Så sig endelig til.

Ang farver osv så husk altid det er individuelt – spørg til råds i Mac butikken eller dit foretrukne sted at købe makeup. Mac er altid super hjælpsomme når man er i tvivl om hvilken farve der passer bedst til en. 

Og så husk at i lynhurtigt kan Google jer frem til det meste – Og at alle links til produkter er vist i ovenstående tekst. 

Så hjælper i mig til at hjælpe jer. 
Produkterne kan synes af mange, du kan sagtens tilføje/fjerne som det behager dig bedst. Jeg er jo en makeup freak og kan ikke få nok – Det er kunst for mig og derfor vil jeg ikke spare på noget og især ikke til et aften look som dette. 

Er slet ikke fanatisk når det kommer til pris og produkter men i ved jo godt alle at jeg elsker Mac, det er seriøst ikke til at se om jeg har haft min makeup på 2 eller 12 timer for Mac sidder altid som det skal! Lige som jeg vil have det! Det er hver en kr værd og genialt til fødselsdags/juleønsker og produkterne er drøje i brug og holder generelt længe. 

Makeuppen til dette look kan sagtens være i den billigere ende, du kan altid sammenligne med de farver jeg viser fra noget af det dyrere og egentlig bare finde en farve som minder om i din lokale Matas butik :-) Der er noget for enhver økonomi og der skal slet ikke så meget til for at få det til at se lækkert ud.

Prøv dig frem det er kun fantasien der sætter grænser. 
Sig endelig til hvis i ønsker jer mere som dette eller hvis jeg skal lave det som en video, det vil jeg meget gerne når jeg er hjemme fra ferie i næste uge.

Som noget helt nyt tilbyder jeg nu også makeuplægning enten til konfirmationer, bryllupper, fest, privat hjemme hos dig eller beautyaftener hvis man er flere veninder som vil lære at lægge en lækker makeup til deres ansigt med udgangspunkt i den makeup du allerede har og selvfølgelig også hvor jeg slæber mit gejl med og inspirerer så det basker – Har du interesse i dette sender du mig blot en mail på info@sofiasaidana.com

Kys, kærlighed og god karma 

Xxx Sofia ♡

1 kommentar

  • Camilla

    great look!
    Jeg har ledt efter en løbestift fra MAC (love!) rigtig meget. Så tak ;)
    Jeg ville gerne have en video om hvordan du laver dine læber med lipliner.

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Aldrig havde jeg troet det! Jeg vil være mor.!!!!