Idag har jeg grædt mere end jeg har arbejdet.  

5 ting mit liv har lært mig + outfit ♡

affiliate

Taske/Her • Sko/Her • Lignende kjole/Her • Hat/Her

1.

Selvom det hele ser sort ud og jeg ofte har følt at håbet var ude – Så har jeg formået at kæmpe, stå oprejst og at det altid er bedre at kigge tilbage på det der ikke gik og vide jeg gjorde hvad jeg kunne fremfor ‘bare’ at acceptere det der ikke lige gik som forventet.

2.

Jeg knytter mig til folk. Ikke hurtigt men når jeg knytter mig så holder jeg godt fast. Til tider har jeg følt mig meget svigtet når de jeg holdte fast i måske ikke holdte lige så fast tilbage – Det har under min udvikling været svært at acceptere men jeg har med tiden lært at der så er plads til nye dejlige mennesker. Man skal aldrig være lukket men altid være åben overfor nye venskaber og åbne arme. Og det er sundt at få ryddet ud hvis ikke det er mennesker som giver dig noget positivt.

3.

At komme videre og finde en løsning! Når jeg sidder fast har jeg lært at vride min hjerne til at finde løsninger. For det nytter sku ikke noget at sidde og dyrke det som ikke går! Som fx når jeg hverken har tid eller overskud til at lave mad og det ofte ender med hurtige mindre sunde løsninger vader jeg ikke rundt i det men 1,2,3 så går jeg fluks i gang med at finde et firma som leverer sund mad og prøver det af eller finder ud af hvordan jeg kan finde en løsning. Se fx hvor jeg får mad fra her.

Eller hvis jeg ikke er i humør til at styrketræne selv eller min træner har ferie så laver jeg en plan over de hold jeg den næste uge vil tage. Vi kommer ingen vegne af at sidde og vente.

4. 

Hvis der er noget jeg er nervøs for eller bange for om jeg ikke kan. Så gør jeg det alligevel. Som fx at holde foredrag hold nu op hvor var jeg bange inden og kan stadig blive det. Livet har lært mig at jeg altid vil være bange for noget eller blive nervøs/angst og jeg har lært så meget af ‘bare’ at gøre det alligevel med sætningen ‘hvad er det værste der kan ske’ i baghovedet. Ingen angst eller frygt skal styre mig.

Og det at gøre det alligevel giver mod, styrke, selvindsigt og ikke mindst læring.

5.

At jeg kan noget og jeg ikke er en fiasko der ikke duer til noget som helst. Og hvordan finder man så lige ud af det? Det gør man ved at gøre de ting man drømmer om, ved at huske at anerkende de ting man formår selvom man ikke er der hvor man ønsker at være endnu, ved ikke at lade haters eller negative mennesker påvirke troen på en selv og ved at suge til sig af de mennesker som løfter en op. som under en det bedste og som aldrig opgiver håbet også på de dage hvor man mister modet.

1 kommentar

  • Louise Lykke

    Åh Sofia! Du ser brand godt ud i den kjole 🙈 Er det på nogen måde muligt, at få at vide hvor præcis denne kjole er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Idag har jeg grædt mere end jeg har arbejdet.