5 ting mit liv har lært mig + outfit ♡

Paniiiiiiiiik

IMG_2550

Åh altså i skulle sådan virkelig have overværet mit besøg i fitness dk valby idag hahaha jeg dør af grin over mig selv og min reaktion. Nu skal i bare høre…

Jeg har jo som i ved fået købt mig nogle shorts fordi jeg for det første ikke vil lade være selvom jeg synes det er både angstprovokerende og grænseoverskridende men så gør jeg det alligevel ved i nok – Lidt efter lidt. Men også fordi turen jo går til Marbella på Søndag med en masse skønne mennesker hvor Mathias og jeg har vores camp.

SÅ.. I morges da jeg pakkede min fitness taske tog jeg med vilje mine lange træningsbukser med og så købte jeg et par shorts tidligere idag og byttede nogle andre jeg havde købt fordi jeg simpelthen syntes de var alt for korte. SÅ jeg fandt disse som jeg egentlig synes er ret gode i længden men for min skyld måtte de stadig gerne være længere hahaha! (Læs: Bukselængde) ;-)

Jeg tager så hen i fitness dk hvor et Bodypump hold venter på mig, og inden da ville jeg løbe en “tur” på løbebåndet. Jeg har på vejen hen til fitness dk besluttet mig for at jeg IKKE skal have de sikre tights på no no den går ikke her makker! Idag skulle være min første gang nogensinde med shorts på i fitness! For jeg kunne jo lige så godt skide hul i hvad andre tænker, og tanken om hvad de tænker samt varme op til at løbe rundt og svede i Marbella.

Jeg går tusind gange frem og tilbage fra mit skab i omklædningen og spejlet her i solariet for at se om jeg virkelig godt kan det – Og pludselig fik jeg det simpelthen så skidt over det, som når jeg får angst symptomer og begyndte at panikke fuldstændig! Fandme nej! Jeg er ikke klar! Og hvad hvis de glider op, og hvad hvis nogen tænker noget, og hvad hvis mine ben blævrer – Det er faktisk som jeg har nævnt tusind gange mine ben jeg har det sværest med efter mit vægttab, særligt fra knæene og op. Og mange gange undgår jeg at tage billeder hvor jeg står “lige på” men mere fra siden så man ikke kan se de stænger der. Eller det gjorde jeg ihvertfald indtil jeg fik rykket den grænse :-D

Well – Panikken spredte sig og jeg fik totalt kolde fødder, og besluttede derfor at vente til jeg var i Marbella.

Og hvad sker der så?

Totalt typisk at jeg agressivt gennemroder min taske fordi jeg efterhånden havde travlt, havde brugt 1 lille time på mit “frem og tilbage til spejlet flip” og til min store skræk kan jeg ikke finde mine træningsbukser!!!

Hvad er tilfældet lige?! Jeg kan huske jeg pakkede dem og vupti det gjorde jeg sku ikke! Næææh nej de lå så fint her på min seng da jeg kom hjem.

Og i alle ubehagelige situationer er der noget vi kan lære – (Nu kommer min kloge konklusion)

Jeg gjorde det! Jeg kunne! Det var ikke slemt! Jeg squattede, pumpede løs, ingen kiggede mærkeligt, jeg opdagede at jeg kunne!!! Nu er det skridt taget så nu er det ikke længere totalt angstprovokerende!

Vi lærer hele tiden, og de ting vi har svært ved, ved os selv sommetider kan det være svært for andre at forstå, men husk nu vi alle har vores ting. Den krop du “ville dø for at have” dens ejermand tænker garanteret det om en andens krop. Så det her med at acceptere os selv som vi er, gøre det vi gerne vil som at træne i shorts virker måske som en lille ting for nogen. Men er en kæmpe kæmpe ting for mig som jeg absolut ikke har gjort i de 4 år jeg nu har trænet!

Og jeg vandt over min angst ! Og kun fordi jeg havde glemt de bukser derhjemme, jeg var faktisk lige ved at droppe træningen og så måtte jeg lige kigge mig selv i øjnene og sige “Sofia, you got this”

Skridt for skridt kan vi stille og roligt rykke os – I det tempo som vi har brug for, ved at bryde de grænser vi ønsker stiiiille og roligt. Lige pludselig har du rykket dig så meget og er blevet så stærk at du lige tager og bryder en ekstra grænse, og en til.. Og så begynder du at få øjnene op for dit værd, dit gå på mod, og ikke mindst din udvikling til det bedre.

Hav en fantastisk aften!

Ps. Om lidt over 1 mdr går det løs med mit hamrende motiverende foredrag i København og billetsalget er allerede i fuld gang. Foredraget afholdes endnu engang i Karens Minde kulturhus i Sydhavnen. Husk at købe din billet hvis du vil have et ordentlig boost og høre hele min historie, det er sidste chance da der ikke er planlagt flere af disse foredrag når jeg har færdiggjort foredragstouren, du kan også se de kommende byer lige her samt købe billet.

#GribLivet

Xxx Sofia ♥

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 ting mit liv har lært mig + outfit ♡