Ændring af planer, bliver hos Bloggers Delight

De næste 3 dages menu

Sponsoreret

Efter en masse dejlig grøntsags og frugt juice, er det så lækkert ikke at føle mig lige så oppustet længere som inden jeg startede. Det var hårdt men godt, jeg klarede 2,5 dag alt i alt og det synes jeg egentlig er udmærket ud af 3 :-) Sommer slankepakken som jeg pt gør brug af kan du læse mere om her. Derudover kan de se min video omkring mit samarbejde med Sund Take Away her. Jeg er nu ekstra klar til sund og lækker mad, og de næste 3 dages menu ser således ud. I min kasse er svinekød dog byttet ud med kylling efter eget ønske.

Har i prøvet Sund TakeAway, i så fald hvad synes i?

 

3 COMMENTS

  • Anne

    Jeg har ikke prøvet det endnu, da det rent økonomisk slet ikke giver mening for os. Vi er to voksne som bruger 2500,- om måneden på al mad. Så giver det på ingen måde mening at skulle betale 2950,- pr person for mad i 4 uger 6 gange om ugen.
    Men konceptet er absolut genialt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Jeg synes, ideen med sundtakeaway.dk er vildt god. Men i praksis er det meget meget skuffende, ensformigt, billige løsninger og masser af eddikelage. Gid du som kendis kunne lægge pres på dem for at oppe sig og gøre sig mere umage. Det er alligevel en høj pris, man betaler!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Har fået mad fra sundtakeaway i 6-7 uger og synes det er et fantastisk koncept. Nyder især ikke at skulle lave aftensmad. Dog er jeg ikke så vild med deres frokoster – synes de fleste af dem smager af det samme og som om der er eddike i. Så næste måned bliver uden frokost. Udover det er jeg meget tilfreds :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Ændring af planer, bliver hos Bloggers Delight