Konkurrence for din krop og sjæl

Meetup og outfit 

Igår var vi i Sofias klub ude og spise og bowle til det månedlige meetup og det var simpelthen så hyggeligt. Ikke fordi jeg vandt ;-) Tværtimod, haha de andre drillede mig lidt i starten faktisk, fordi jeg var SÅ ringe – Men så er det heldigt jeg faktisk er en udemærket taber :-P Pigerne her er bare så rummelige, imødekommende, kærlige og varme mennesker. Det er det der er det unikke ved mine meetups hvis jeg selv skal sige det, at alle rummer hinanden lige præcis som vi er. Her er der ingen der dømmer. Tusind tak for igår søde piger. I er guld værd!

Jeg fik endelig luftet min nye jakke, fundet til kun 79,- Bemærk der kan komme told på når man bestiller fra eBay medmindre det sendes fra England, dog har jeg ikke været ude for det (endnu) Og jeg har bestilt en hel del. Min jakke er str L, de er ret små i str.

Nederdelen er en af de bedste jeg nogensinde har ejet! Den har efter min mening, den perfekte længde til både bare ben om sommeren og strømpebukser om efteråret/vinteren. og jeg er så glad for den.

Mine sko er ikke helt nye men jeg har simpelthen ikke fået brugt dem endnu. De kan pifte ethvert fint outfit lidt ned og ethvert afslappet outfit lidt op.

Og så må jeg jo ikke glemme min elskede taske som utrolig mange af jer spørger ind til :-* I er så søde.


 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Simone Olsen

    Det ser så hyggeligt ud! Hvor bowlede i henne?

    Jeg ved ikke om du har set det, men jeg har sendt dig en mail mht. konkurrencen med Yogavivo:-) Jeg har endnu ikke hørt fra dem, men glæder mig til at modtage produkterne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Konkurrence for din krop og sjæl