Meetup og outfit 

Endelig blev det tid!

Venneeeeeeeeer! 

Langt om længe, endelig blev det tid. 

Tid til at tage mit nye ‘bbbbrrrrr nu er det koldt tøj i brug :-D

Simpelthen totalt uvirkeligt for mig, men Danwear som er firmaet bag denne jakke fra kollektionen ‘Danwear Black Label’ som kan købes fysisk hos deres forhandlere i Danmark, Norge og Sverige (Desværre ikke online) sendte mig for et par mdr siden en mail.

De havde nemlig spurgt nogen af deres kunder om hvem de så op til stilmæssigt – Og der var altså nogen som havde nævnt mig (Tusind tusind tak!) Det er simpelthen så utrolig skønt, sødt og ih ja bare rart at høre! Så glad for at jeg kan inspirere på mange flere måder end bare en. 

Danwear kunne godt tænke sig at se mig i deres jakke – Og det skulle Danwear sørme da få lov til! Nu.. som i lige nu :-D 

Jeg har nemlig haft denne perfekte sag, den flotteste vinterjakke jeg nogensinde har ejet, hængende alt for længe i skabet nu og idag skulle den for første gang luftes! Men okay det var liiiidt varmt idag haha, det viser bare den er helt perfekt til vinter! 

Hvad synes i? Den kan som nævnt ikke købes online desværre, men i kan kontakte Danwear på Facebook her, samt finde deres forhandlere og se deres katalog her.

Med blød, varm, jakke, pandebånd, og stoooort halstørklæde er jeg nu mere end klar til vinter!

Har haft en super hyggelig dag på strøget med chailatte, hygge og outfitbilleder med min søde veninder Katrine.

Håber i har en dejlig Lørdag. Det fortjener i.

Sponsoreret

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Meetup og outfit