God energi skaber god energi

liva-armstol-hvid-moderne-og-nutidig-spisebordsstol-med-cromfarvet-stel

Sponsoreret

Som nogle af jer sikkert kan huske, gav jeg tidligere på året min lejlighed en make-over. Jeg havde længe gået med flyttetanker, men kunne ikke beslutte mig for, hvor jeg skulle flytte hen. Jeg elsker København, men der er også mange dårlige minder fra min fortid her. Århus, som jeg også elsker, var også en mulighed og det samme var udlandet, men altså, det var sgu svært at vælge og derfor besluttede jeg, at gå ALL IN og give min lejlighed en kærlig hånd. Så Sofia her fik malet og hængt lamper op og solgt de gamle møbler på dba, så der var råd til nogle nye. Blandet andet fik jeg skiftet mine spisebordstole ud. Før havde jeg en lidt blandet samling, som også var skidedårlige at sidde på, men jeg fandt heldigvis hurtigt mine nye lækre, hvide stole, som I kan se på billedet herunder. De passer så fint hjemme i min lejlighed og man sidder supergodt i dem. Så jeg kan helt klart anbefale dem.
Stolen hedder liva-armstol og fås i flere farver her. Og det bedste er, at de heller ikke er så dyre. Så tjek dem ud – måske står du lige og trænger til nogle nye stole.

14202537_1043226479118340_8984489335801178987_n

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg