Nu fra 120-72,2 kg OMFG !

img_6266

Idag er en fantastisk dag fordi jeg siger det 🏆

Både for jer og for mig BUM ☝🏼️ Jeg startede morgenen kl 8.15 sharp med en ordentlig omgang BODYPUMP i Fitnessdk Nørrebro (Med en fantastisk instruktør, wow hun var sej!)

Og så sagde min vægt idag for første gang 72,2 kg – Det er helt vildt, jeg ja ved slet ikke hvad jeg skal sige…

Men jeg vil gerne sige et par ord på denne dag, til såvel dig som mig ♥

Smil til dig selv fordi DU er fantastisk!

Du er fantastisk på den måde DU kan, den er ikke mindre rigtig end andres 🙌🏼

Hig ikke efter at være som andre, for det der virker for andre eller er rigtigt for dem, gør ikke nødvendigvis dig mere rig på glæde og det er godt for dig at mærke DIG, hvem DU er, og hvad DU kan lide.

Det tager tid og det er sygt svært, men det kan lade sig gøre, giv det tid og stol og tro på du kan.

~ SAMMENLIGN ALDRIG DIN BEGYNDELSE MED ANDRES MIDTE ~

Tro på du kan det DU gerne vil, tag ansvaret uanset om det handler om at du er ked af din krop/vægt og vil tabe dig, om det er træning du gerne vil igang med, eller måske har du opgivet dit ønske om vægttab fordi i spiser for usundt derhjemme og du ikke føler du har opbakningen og igen og igen og igen falder i med et brag og føler dig som en stor fiasko.

FOR, vi mennesker vil ofte gerne ligge ansvaret over på andre ‘det er også fordi’ ‘jamen min kæreste spiser hele tiden chips til vild med dans hvorfor kan han ikke støtte mig’ eller ‘Jamen ingen af mine veninder vil med mig op og træne’

TRO mig venner • Jeg ved ALT om at det er S K I D E svært ✋🏼

Men når DU stille og roligt skridt for skridt begynder at tage ansvaret, så det hverken kan eller skal være op til andre om DU når det DU gerne vil, så vil der ske ting, STORE ting 👑

Vær helten i dit liv 💫

Spred dine vinger lille smukke sommerfugl, stille og roligt vil du se at du kan langt mere end du tror, fordi du vælger livet til, du vælger at du ikke vil nøjes men at du sørme fortjener at få det bedste ud af det liv du nu har fået 👐🏼

💗 Jeg er lige her i tykt og tyndt og hepper på alt det du gerne vil som gør dig glad 💗

Lots of love…

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *