Nu fra 120-72,2 kg OMFG !

December, lyskæder, og noget om chancen for at vinde gaver + iphone 7!

img_6305

Sponsoreret

Hold nu fast! Tiden går stærkt fremad og nu er vi allerede i December fra imorgen!! W H A T S going on, hvor blev tiden lige af? venner Om lidt er vi i 2017, det da helt vanvittigt at tænke på! Jeg har været i gemmerne og fundet et billede fra tiden med mit lysere hår, det var da virkelig anderledes til mig, jeg elsker mit mørke efterårs hår nu, men det her var altså også en favorit :-D Ak ja.

Kender I også det, at man har ekstra travlt i juletiden, også selvom det ikke er fordi man skal så meget ekstra, alt er bare mere stressende, og går i et lidt hurtigere tempo synes jeg. Hvad skal i til jul? Pt gør jeg derhjemme lige lidt mere ud af, at hygge i denne mørke tid. Når jeg kommer hjem fra kontoret efter en lang dag, og det er mørkt udenfor, så er det virkelig rart at komme hjem til et oplyst hjem, der oser af julestemning – Og her mener jeg både lyskæder i lange baner, (oh yes) clementiner, julete, og nødder! Og masser af det! I husker måske sidste år, hvor meget jeg gjorde ud af det, faktisk for første gang i mange år. Men vi ved jo, at en mørk, kold December måned også betyder forbrug af ekstra energi, som bruges på de smukke julelys, musikanlægget med julemusikken kørende og andre ting – så jeg tænker, at det er her, at du får brug for en win-win situation! Netop, at du skal have chancen for at vinde mange skønne julegaver til dine kære og samtidig få nogle rigtig gode tips til, hvordan du sparer penge på din el-regning! Venner, vi snakker præmier for over 35.000 kr og varer for 12.000 kr til Coops butikker i denne konkurrence! Lyder det ik lidt for lækkert? Jeg er  uendelig glad for jeres støtte, og I fortjener det bedste! Det I blot behøver at gøre, er at tilmelde jer konkurrencen lige  her ♥

Gør du det inden imorgen (1 December), har du chancen for at vinde den nye iPhone 7 oven i hatten #Hashtag #Omg, som kan blive din eller en gave til en du holder af, så husk endelig også at tilmelde dig nyhedsbrevet! Sender du et enkelt svar hver dag i december, har du en endnu større chance for at vinde!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Nu fra 120-72,2 kg OMFG !