December, lyskæder, og noget om chancen for at vinde gaver + iphone 7!

Vind julelækkerier med Designers & Friends ♡

d-f

img_06ea387dd045-1-2

Kunne du tænke dig helt kvit og frit, at gå juleshop-amok i designtøj for hele 5000,- (er det overhovedet et spørgsmål haha) og mangler du måske et lækkert outfit til jul eller nytår? Så har jeg lige her den helt rigtige konkurrence til dig baby! ↓

Designers & Friends burde du faktisk allerede have kendskab til, men hvis ikke så er det sørme da på tide, for de har så mange af de, efter min mening bedste og mest efterspurgte designerbrands samlet ét sted, så det kan godt blive svært at udvælge dine yndlings outfits! Men lad os bare blive enige om at det er et luksusproblem de fleste af os vil elske ;-) I mean, jeg ville ihvertfald! Alt det kræver af dig for at være med i konkurrencen om hele 5000,- at shoppe for hos Designers & Friends er bare at du tilmelder dig deres nyhedsbrev (som i øvrigt er super inspirerende) lige her. Og.. Hold nu fast! Alle som tilmelder sig deres nyhedsbrev får automatisk et gavekort på 100,- som en helt særlig juletak.

Så kan det med garanti kun blive en god December, jeg ønsker jer held og lykke i konkurrencen, og ville ønske jeg selv kunne deltage men det ville ikke være helt fair. Så det vil jeg overlade til jer mine kære følgere, jeg nøjes med at sidde og shoppe lidt rundt på siden pt fordi jeg simpelthen ikke kan modstå! Men for pokker.. Lidt julegodter skal jeg jo også have.

 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

December, lyskæder, og noget om chancen for at vinde gaver + iphone 7!