Status på mit vægttabsmål fra 120-60 kg. Ikke længere Sofia fra Sofia's kamp

Første jul helt alene og langt væk fra Danmark!

img_6499

Først og fremmest vil jeg starte med at ønske jer alle som læser dette en rigtig dejlig, hjertevarm, glædesfyldt og kærlig jul. Mens jeg Fredag aften sidder og skriver dette blogindlæg lytter jeg til det skønne springvand foran mig på min lokale cafe. Jeg har netop spist en god salat med “danish kind of feta cheese” som der så fint stod i menukortet. En ung gut sidder ved bordet ved siden af og ryger på en pibelignende ting men som bestemt dufter langt bedre end almindelig pibe, og et eller andet (sorry) ligegyldigt fodbold vises på storskærmen. Her er såå rart at være.

Min shop er endelig netop blevet lanceret (det krævede et utal af cafe latter ved min side at få det sidste på plads) og jeg har en følelse indeni af lettelse. Og det er ikke kun lettelse fordi min vægt for første gang siger 70 kg hihi. Selvom det også er skønt! Jeg har en følelse af at min beslutning omkring denne jul er den rigtige. Og det er rart! Julius som er min faste homie’tjener render rundt og pynter juletræet på cafeen, og chefen har netop været ovre og tjekke om jeg kunne lide hans anbefaling af min aftensmad. De er så søde her, det føles som en lille bonus familie, det er da en evne jeg har mig, det med at uanset hvor i verden jeg befinder mig skaber jeg altid tætte relationer til folk jeg møder på min vej, det er en ting jeg virkelig værdsætter! Så føler jeg mig tryg og tilpas. Og hjemme. Mere hjemme end jeg nogensinde har følt mig i min lejlighed i Sydhavnen. Og det er guld værd. Man siger jo at “Home is where your heart is” og så tror jeg egentlig jeg bor ret godt i min kuffert som en lille lost wonderer :P

Jeg sidder i de helt igennem fantastiske emirater, nærmere betegnet Abu Dhabi hvor jeg endnu engang har lånt en lejlighed af min gode ven som er rejst andetsteds. Jeg trængte til et break, jeg er ikke glad derhjemme, og jeg har det ikke godt så er det sagt. Men det her, det gør mig godt. Næring for sjælen! Jeg har så mange ting jeg arbejder med, og jeg er nødt til hele tiden at huske på jeg også er på vej ligesom mange af jer. Og vi kan ikke klare det hele på en gang selvom vi gerne ville. I morgen er det juleaften. Sjovt, kan slet ikke mærke det hernede på trods af at de render rundt og nynner Jingle bells, sælger nissehuer og julepynt i supermarkedet eller pynter juletræ på cafeen. Det rart jeg ikke kan mærke det mere end jeg kan. Julen er altid utrolig svær for mig, men hvad er julen egentlig for mig når jeg tænker over det udover svær? Jul minder mig mest af alt om savnet til min mor, og til hvor højt jeg elskede det som lille – da jeg sammen med min mor altid holdte jul hos hendes brødre og deres koner (altså mine tanter og onkler) og jeg sad og trippede på stolen fordi jeg bare ville åbne gaver nuuuu! Jeg var så utålmodig heh. Og så er det altså meget at skulle igennem 3 retter mad. Julen blev bare aldrig den samme efter jeg mistede min mor, og jeg glæder mig til jeg en dag kan jule om min egen familie hvad end vi så laver om vi sidder og strikker eller spiser laks bare det at være sammen, spille nogen spil og nyde kærligheden – Det bliver godt.

Jeg er så taknemmelig for alle de år hvor jeg har været velkommen hos følgere og venner det har betydet alt, og så alligevel når jeg har været der har der været noget som rungede i mig. Som jeg prøvede at ignorere. Det her med at jeg følte aftenen var til “låns”. Forstå mig ret, jeg er et meget taknemmeligt menneske, det er jeg! Men har ikke kunnet lade være med at kigge rundt denne juleaften på den familie som så mega sødt har budt mig velkommen og set deres kærlighed og omsorg for hinanden og tænkt “imorgen er jeg bare mig igen” og så har jeg alligevel nok ikke kunnet nyde det til fulde.

Men det har været helt fantastisk at holde den traditionelle smukke danske jul uanset hvad. Sidste år kom mine søde aarhus afghaner venner fra jylland og holdte deres første jul ever med mig, det var dælme den bedste jul i mange år, hold op hvor jeg nød den aften. Selvom det var ligesom at have sine små børn på besøg og skulle tvinge dem til at hjælpe med julemaden når de hellere ville ligge og fede den haha ;-) De havde sørme været i Mac butikken og købt en makeup pensel til mig jeg længe havde ønsket mig og en rigtig fin bluse. Jeg fik lavet mine første brune kartofler og brune sauce nogensinde, det blev et hit!

Gaver har altid betydet meget for mig, og fik jeg ikke lige præcis det jeg godt kunne tænke mig da jeg var yngre kunne jeg blive sygt skuffet, generelt har jeg faktisk altid haft en vane med at forvente for meget af folk, så julen har egentlig på mange måder når jeg tænker over det været en underlig ting for mig. Jeg var også ret kræsen som barn og det var aldrig godt nok det min mor købte til mig, sådan er jeg heldigvis ikke mere. Tværtimod fordi jeg for pokker ikke tager noget for givet, gør ihvertfald meget ud af hele tiden ikke at gøre det.

Min beslutning om at stikke lidt af og få fred og ro i sjælen, pakke mig ind i min dejlige bobbel her i emiraterne er jeg stolt af, også lidt paf over at jeg skal være alene hernede juleaften, det er godt nok underligt for mig, jul er skønt. Men også bare en dag, hvor jeg kan gøre noget godt for mig selv som mange andre dage tænker jeg. Imorgen vil jeg ikke sidde og være ked. Måske græder jeg lidt fordi jeg altid er ekstra følsom i julen, og fordi jeg er alene. Men så spiser jeg noget god mad på min lokale cafe som altid er klar med åbne arme, og så køber jeg en masse lækker is, går op under dynen, laver en livevideo og ønsker jer god jul og ser nogen film. Og så er det pludselig Søndag.. Der skal jeg på hospitalet hernede fordi jeg har fået en byld haha! (Og så taler vi ikke mere om det)

M e r r y C h r i s t m a s og tak for alle jeres søde tanker. Jeg ved jeg ikke er så nærværende pt men det er simpelthen fordi jeg har haft så hammer travlt med at få min shop færdig. Jeg har stadig en masse arbejde at gøre mens jeg er hernede, meeeeen jeg tænker at hive jer med til lidt træning, sunde måltider og andet hygsomt, min første prioritet har været at passe på mig selv indtil shoppen blev lanceret. Og så har jeg stort set faktisk ikke sagt til nogen jeg tog afsted, så jeg vil gerne bare sige tak til alle jeg har kær for jeres tanker, for jeres jule invitationer og fordi i tog jer tid til at læse dette. Tak til mine veninder som har udvist bekymring fordi de ikke har hørt fra mig, og bare for jer alle. Jeg er okay, og jeg bliver snart endnu mere okay. Må jeres juleaften og bare Fredag aften blive lige som i allermest ønsker det ♥ Det fortjener i. Do what makes you happy. Så simpelt er det.

img_6500Dress // Hereimg_6502

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

 • Mia Lauridsen

  Du er en sand inspiration!
  Har fulgt dig på IG i ret lang tid efterhånden og vil bare sige tak for dig :)
  Du er ikke kun en inspiration på vægt, sundhed m.m. men jeg nyder personligt også at følge med i dit liv, dit Royal Copenhagen samling og dit fine/hyggelige lejligheds projekt :)

  Hav en super dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Maria Kiib

  Kæreste Sofia ❤
  Godt du mærker efter og gør det der er godt for dig.
  Nyd dig selv, varmen, stemningen, roen og ha’ en fantastisk dejlig jul ❤
  Mange knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Smukkeste jeg har det på præcis samme måde. Min mor døde i august. Så i år bliver ‘julen’ holdt her i dubai. Her er SÅ skønt. Dette bliver helt klart også mit nye tilflugts sted. Jeg bor æige ned til dubai marina. Og jeg fortryder ikke et sekundt mit valg. Menneskerne her er helt igennem fantastiske.
  Jeg ønsker dig den bedste ferie og håber du får samlet lige så meget positivt og energi op som jeg allerede er blevet fyldt med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Status på mit vægttabsmål fra 120-60 kg. Ikke længere Sofia fra Sofia's kamp