Hvorfor skal der være plads til det hele? – Sofia Saidana
Valgt til at få lavet bryster på tv men sprang fra i sidste øjeblik!

Hvorfor skal der være plads til det hele?

wauw

Sponsoreret

Den der med at der skal være plads til det hele hører vi så ofte i forbindelse med sundhed og særligt når det kommer til vægttab.

Men hvorfor er det egentlig så vigtigt at påpege?

I forhold til mig selv startede jeg ud med på mine 120 kg, at udelukke alle de “forbudte ting” med forbudt mener jeg stort set alt hvad der indeholdte sukker, men også alt hvad der hed fedt, brød, pasta osv..

Ja faktisk, var der næsten kun kål og kylling tilbage :P Og bevares, det kan nu også være lækkert.. Meeeen ikke 5 dage i træk.. Hvis ikke man har forstået bagtanken i alt med måde, og man har svært ved at styre mængderne, så kan jeg sørme godt forstå det at udelukke alt der “tricker” kan føles som den rette løsning.

Det jeg har erfaret undervejs i mit vægttab var dog bare, at jo mere jeg udelukkede de ting jeg elskede jo sværere blev det ikke at hige imod diverse brød, og is fra nærmeste 7-eleven fordi jeg jo altid prøvede at undgå det i min daglige kost. Det gav bagslag big time.

Som tiden gik, lærte jeg mig selv at jo mere jeg gav mig selv lov, og med god samvittighed kunne nyde lidt men godt, jo mindre søgte jeg mod 7-eleven. Der er intet ved at nyde lækre ting, hvis man banker sig selv 17 gange i hovedet imens. Så det at tage beslutningen om at nyde det du spiser lige nu, sundt eller ej er langt bedre for ellers er det hele jo bare spild, også selvom du har tømt 2 bøtter is.

Gør derfor plads til de ting du godt kan lide. føler du dig totalt bombet efter at have indtaget samtlige plader marabou fra tanken som jeg kun kender alt for godt så vil jeg virkelig anbefale dig at planlægge de gode og lækre stunder i din kost så du får mere “yay følelse” fremfor “oops I did it again” og det er den følelse vi vil have i længden. Den der ikke får os til at føle os totalt fiasko agtige og som stadig får os til at føle at vi er på vej og ikke har trådt 3 skridt tilbage.

“Yay følelsen” får jeg bl.a når jeg med god samvittighed ofte nyder og hygger mig med Wauw’s lækre is. Den er nem at servere for mine gæster, eller bare for mig ;-) Den er sukkerfri og kan spises på hvad som helst, i hvad som helst og med hvad som helst! Min yndlings er helt klart pistacie eller chokolade varianten, men okay – lakridsen er også god! Faktisk glider de alle godt og grundigt ned med stor fornøjelse! Har i smagt dem?

Jeg gør det med god samvittighed, og det giver mig ingen følelse af at jeg ikke magter at tage op og træne imorgen fordi mine træningsbukser er blevet mindre. Tværtimod, så gør jeg det fordi jeg aktivt har valgt de gode ting med god samvittighed til, fordi det også er sundhed for mig at være et menneske med de søde tænder man nu engang har. 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Melissa

    Så sandt som det er sagt, og det kunne næsten ikke siges mere simpelt <3 Godt skrevet søde

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Valgt til at få lavet bryster på tv men sprang fra i sidste øjeblik!