Turen går til Horsens! – Sofia Saidana
Hvordan kan du være så modig når du har angst?

Turen går til Horsens!

 

img_7914 img_7915

Sponsoreret

Jubiii – så går turen endelig til HORSENS hvor jeg skal have 2 intensive maraton hypnose dage af hypnotisør og angst ekspert Mette Aalykke som jeg faktisk fik ‘øje på’ fordi flere af jer anbefalede hende 🌷

I modsætning til mange andre behandlere jeg har været hos, har Mette et helt andet setup, noget jeg er utroligt imponeret over på trods af jeg ikke engang har mødt hende endnu 😍

Hun har HypnoStreaming v/ Mette Aalykke som er skide hamrende smart!!!
Et helt enkelt og billigt abonnement til kun 99,- pr mdr hvor man så med det samme får adgang til over 300 hypnose lydfiler med hendes skønne stemme! 🙋🏻🔉

Der er så meget at vælge imellem og til ethvert problem, b.la lydfiler mod angst, rastløshed, overspisning, til vægttab, mod søvnløshed som jeg brugte forleden og sørme om jeg ikke faldt i søvn! Det var så skønt! 🍀 Med baggrundsmusik og positiv energi lullede Mettes stemme mig til ro på trods af angst og alt for mange tanke i mit hovede!

Der er også lydfiler mod lydfølsomhed, alt mellem himmel og jord og jeg kan på mit aller varmeste anbefale jer at prøve det – For REAL!!! ☝🏼☝🏼☝🏼

I finder det lige her, tro mig lider du som mig fx af angst har du INTET at miste her, faktisk kun at vinde! 🏆 Jeg står 100% inde for det her og jeg har prøvet tusindvis af behandlere husk på det! Jeg ved hvad jeg taler om 🙅🏻 Og i får altid min ærlighed helt igennem ærligt!
Jeg bliver generelt utrolig hurtigt irriteret når jeg lytter til meditation eller hypnose via apps pga deres stemmer eller dårlig lyd 😤 og så bliver det bare endnu værre hvis man har det skidt kender i det? Mettes filer giver mig ro i sjælen og søvn til sindet, tryghed til angsten og håb for fremtiden!

Derudover fordi jeg har en lang historie bag mig med angst siden jeg var 5 år og mistede min mor så snart min angst blev bedre og derfor blev den igen forværret og har styret mig lige siden har Mette lavet en personlig hypnose lydfil til mig, som hjælper mig helt individuelt. Lydfilen har jeg brugt de sidste dage så min krop og sind er åbent og parat til mit fysiske hypnose maraton!

Jeg glæder mig som et lille barn til jul til at ankomme til Horsens og få behandling idag og imorgen af dygtige Mette 🙌🏼🌷🌱🌟

Jeg opdaterer jer selvfølgelig omkring det hele.

Et spørgsmål til jer… 👐🏼
Hvornår skal man stoppe med at prøve at knække koden til sin angst og kæmpe for at få det bedre uanset hvor meget forskelligt man er nødt til at prøve?
Svaret er ALDRIG! ☝🏼

For du og jeg skal og vil IKKE nøjes! Pludselig sidder du med nøglen til en hverdag hvor du ikke styres af din angst og holdes nede. Du må bare aldrig give op uanset hvad andres meninger er!

Du finder Mettes hypnostreaming lige her smukke!

Kan du lige have en røv dejlig dag? Det tror jeg vidst nok du kan 🌱 Fordi du kun fortjener alt det bedste!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hvordan kan du være så modig når du har angst?