Turen går til Horsens!

Sådan kan du lettere lade isen i fryseren og kagen i skabet være!

fullsizerender-3

img_2f64dc1d83a4-1

Er du også en udrydnings-sukkergris når du ved du har søde ting i skabet som kalder dit navn hver andet minut og udmatter dig? Eller er du et af de mennesker som (vi) alle er lidt jaloux på fordi du simpelthen ikke har lyst til mere end det ene stykke chokoladehjørne fra din Ritter Sport med kiks i? Jaaaa kender typen :b Lucky you. Jeg ved mange af os ville ønske vi havde det sådan. Men der er ingen grund til at opgive at få et mere normalt og balanceret forhold til mad selvom du muligvis har lidt af overspisning eller andre typer af spiseforstyrrelser, eller måske “bare” har en lidt for sød tand i tide og utide.

Som jeg skrev i mit indlæg her i sidste uge synes jeg personligt, og som erfaren kostvejleder, at det er enormt essentielt ikke at udelukke alle de ting du godt kan lide, for selvom vi mennesker ofte har en tendens til at tro vi så taber os hurtigere – så ser jeg ofte, og har bestemt også mærket det mange gange på egen krop, at med alle restriktionerne ender vi faktisk ofte med at falde så meget i med fuld smadder og kageorgier at vi når endnu længere væk fra målet. Bagslag!!! 

Så, der er plads til det hele! Du skal blot se det som en vej med bump, det her med vægttab. Og ved hvert bump er der simpelthen noget du kan lære, og det er vigtigt at du ikke bare ser det som nederlag på nederlag, men at du samler dig selv op og fortsætter, og her finder ud af hvad der virker for dig. På den måde når du skridt for skridt tættere og tættere på!

Hvis du ofte har det med ikke at kunne styre det søde du har liggende i større mængder, så kan det enten være fordi du ikke spiser varieret nok eller spiser NOK mad. Dvs du kan med fordel spise dig mere mæt i grønt, skrue op for de mættende proteiner, sørge for at få alle dine måltider da det slet ikke er noget man skal undervurdere. Smag på maden, drik vand, mærk efter hvornår du er sulten. Og udeluk intet. Gør plads til at du om Lørdagen eller hvornår du rigtigt vil forkæle dig spiser noget af det du aller mest har lyst til, og gør det gerne flere gange om ugen så du med mindre mængder lettere kan få den der tilfredsstillende følelse og ikke ender med at træde 10 skridt tilbage.

En anden mulighed jeg har brugt rigtig meget og stadig gør er, simpelthen at købe mindre mængder. Dvs, i stedet for en gigantisk pose rosiner jamen så køber jeg de små æsker som ofte ses i børns madpakker. På den måde føler jeg det er langt nemmere at administrere.

Selvom det ofte kan være en smule dyrere jamen så er det måske det værd. Ofte er det øjnene vi spiser med, og ikke det vores krop fortæller os. Måske vi tror kroppen fortæller os vi har brug for at spise sukkerorgier, men det er i virkeligheden følelserne og de gamle mønstre der råber om hjælp.

Jeg har med tiden lært at administrere mængderne mere og mere, fordi der ikke er noget jeg ikke må, eller udelukker. Og der hvor jeg som med fx isen fra Wauw kan spise mere sukkerfrit og få lidt mere for mindre kcal jamen så er det helt bestemt noget jeg foretrækker! Og som jeg synes er nemmere at styre. Og det smager af noget! Jeg er blevet rigtig glad for deres ispinde! De er som nævnt længere oppe mega gode fordi jeg så sagtens kan tage 2 stk, og så lade resten være, det er nemmere at styre hvis man i perioder (eller altid) føler sig enormt udfordret ved større mængder. Det har været en god start med ispindende, for så at lære at kunne lade større portioner ligge i fryseren, og det er dælme tilfredsstillende jo bedre man bliver til den slags. Får enormt mange spørgsmål omkring hvor Wauw kan købes, de kan købes i Spar, Kiwi, din købmand, og Menu.

Mine yndlings ispinde jeg altid har i fryseren både til mig selv og gæster, er der i den med jordbær kun 40 kcal pr ispind, og den er sukkerfri. Vaniljen er også en fast del af mit hjem, og den indeholder 64 kcal pr ispind. En genial snack når som helst og som er “portions anrettet” så at sige, også perfekt hvis man skal ud og gå en powerwalk med veninden både for at spare lidt penge på snacks, for at få lidt motion samtidigt og nyde en sukkerfri is med hjemmefra, alle årstider, med god samvittighed ♥ Sundhed er også at være menneske, og du bestemmer selv hvordan din sunhed fungerer allerbedst for dig. Prøv dig frem, jeg ved du kan.

fullsizerender

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Rigtig gode råd som jeg bestemt kan bruge. Fortsat god dag.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Turen går til Horsens!