Sådan kan du lettere lade isen i fryseren og kagen i skabet være!

Praktikantens hjørne » Min praktik hos Sofia Saidana

hej1

Hej til jer, Sofia’s skønne følgere :-)

Jeg hedder Mireille, og er illustrator og kommende grafisk designer. Jeg studerer til daglig multimedie design i Køge, og har længe fulgt med hos Sofia. Jeg fødte min lille datter Iris for 7 mdr siden, og bor til daglig med min kæreste i Nykøbing Falster. Ja I know, det en lidt lang vej, men vil man det så vil man det, og det ville jeg! En af grundende til jeg gerne ville i praktik hos Sofia, var at udover jeg synes hendes personlighed er smadder skøn, så er jeg vild med at hun er så meget allround blogger, og har gang i mange ting – Og særligt selvudviklings delen og det kreative er lige mig.

I samarbejde med Sofia blev vi enige om at nogen af jer måske kunne have lyst til at følge mit forløb hos Sofia som er 2, 5 mdr. Jeg har nu været igang i 3 uger og mødes med Sofia hver dag, på nær Onsdag hvor vi hver især arbejder hjemmefra. Jeg lærer om en masse forskelligt som jeg her vil fortælle jer om, og pt er vi ved at udvikle en helt ny online identitet til hende. Vi er ved at finde den røde tråd, den stil hun elsker som er feminin, uden at være for feminin – pastel uden for meget pastel. Og selvfølgelig toppet med guld, masser af guld! Så går man vidst ikke helt gal i byen hos Miss Saidana ;-)

Vores uge ser meget kort fortalt således ud:

Hver dag starter vi dagen med 30 min morgenmøde kl 8.45 for at få styr på dagens to dos! Herefter tjekker vi mail og besvarer. Og så går dagen ellers igang.

Mandag: Shop (Import, lager optælling, vedligehold, design, kontakt til nye evt samarbejds partnere, reklame på sociale medier mm)

Tirsdag: Sociale medier (Her planlægger vi næste uges posts, til Sofias blog, facebook og instagram)

Onsdag: Grafisk dag (Her arbejder jeg hjemme, og tegner en masse)

Torsdag: Shop (Import, lager optælling, vedligehold, design, kontakt til nye evt samarbejds partnere, reklame på sociale medier mm)

Fredag: Video/Filme dag (Her filmes og klippes der videoer til Sofias shop/Sofias klub, facebook, youtube/blog mm.

Både Sofia og jeg glæder os meget til disse måneder hvor vi forhåbentlig når en masse fedt, og Sofia kan få lidt mere ro på fordi hun ikke længere er alene om det – Jeg vil ihvertfald gøre mit til at det bliver en stor succes! Er ikke i tvivl om jeg vil lære en masse, hun er jo en kvinde med ben i næsen der har gang i mange inspirerende ting!

Knus fra Mireille ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sådan kan du lettere lade isen i fryseren og kagen i skabet være!