Praktikantens Hjørne » Forkølet fotoshooting & flot design – Sofia Saidana
Følger Fredag » Følte intet for mit barn

Praktikantens Hjørne » Forkølet fotoshooting & flot design

img_0006

Efter en god gedigen gang forkølelse, så var det på med vanten og afsted igen til København i mandags. Trods det at jeg stadig er lidt klatøjet, så kunne jeg slet ikke vente på at komme igang med ugens projekter! Denne uge har nemlig været proppet med masser af fotoshoot af de nye produkter fra MUSE til Sofias shop. Super flotte smykker – så derfor også super sjovt at lave. Jeg har bl.a. brugt tid på at style smykkerne til billeder som skal på de sociale medier. Det er mega hyggeligt, og jeg håber at I vil finde jer inspireret af dem. :)

Designdelen har også fyldt en del i løbet af de sidste dage. Jeg har designet en lille Valentines-reklame, som I måske så i tirsdags. Og jeg har derudover arbejdet på en designmanual som skal ligge som grundlag for Sofias kommende visuelle identitet. Arbejdet i Adobe-programmerne er bestemt noget af det mest spændende, og jeg kan få maaange timer til at gå med at få alting til at se skarpt og godt ud!

I løbet af hver uge der går i praktikken hos Sofia, får jeg ikke bare brugt de kompetencer jeg allerede har men jeg lærer også en helt masse, som gør arbejdet med diverse medier meget nemmere og som udvikler mig endnu mere. Det er bare helt perfekt! <3

Håber at I alle nyder jeres torsdag – og vi ses igen i næste uge! :)
♡ Mireille

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Følger Fredag » Følte intet for mit barn