Lad da være at sig 'bare spis' hvis ikke jeg må æde det hele!

Træning! Hvor, hvornår, og hvad?

fullsizerender

Så er det sørme da blevet tid til at jeg skal have mere struktur i min træning igen. Jeg har simpelthen løbet rundt og slet ikke fået trænet det sidste stykke tid som jeg gerne ville, er det ikke lidt det der sker for de fleste af os sommetider? Men nu er det nok, jeg kan mærke mere end nogensinde jeg har brug for at komme igang igen. Jeg elsker jo bodypump og dyrker det generelt meget når jeg er igang. Men jeg er lidt nysgerrig på hvilket center i er glad for, og hvad det er præcist i laver når i er derhenne hvad enten det er hold eller at i træner selv – Mest for at få lidt inspiration.

Hit me ♥

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

4 COMMENTS

 • Ol

  CrossFit Copenhagen er the shit! Mega hårdt og virkelig god stemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg træner kick-boksning i fitness dk ved Vesterport (royal hedder centeret). Det er mega god træning, både kondition, men i den grad også styrketræning i mange forskellige muskelgrupper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Træner i Fitness World i Hvidovre. Her har vi et hold puls/styrke (stationstræning), som er meget crosstraining agtigt! Det er super fedt og hårdt! Både med vægte og egen kropsvægt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg er hos fitness world, og jeg er blevet vildt glad for trx-træning. Mega effektiv, hård og sjov styrketræning 😊 det kombinerer jeg med spinning og ture på min mountainbike 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Lad da være at sig 'bare spis' hvis ikke jeg må æde det hele!