Praktikantens Hjørne » ‘Den virkelige verden’ – Sofia Saidana
Træning! Hvor, hvornår, og hvad?

Praktikantens Hjørne » ‘Den virkelige verden’

img_3076
Den seneste uges tid har vi brugt rigtig meget tid på at redesigne Sofias blog. Det er super sjovt at være med til men der er også nogle nye fremgangsmåder som man skal vænne sig til, når man på studiet har brugt meget mere tid på at designe hjemmesider helt fra bunden eller gennem et CMS-system på WordPress.
Nu er der et nyt CMS-system som man skal lære, og derudover ser jeg også at man ikke altid i den ‘virkelige verden’ anvender fx Design Thinking-metoden i en designproces, som jeg ellers har brugt super meget de seneste to år. :D

Jeg er nu også gået igang med de illustrationer som skal bruges til Sofias header her bloggen. Vi arbejder på at skabe et feminint men minimalistisk look herinde. Senere kommer der også et redesign på Sofias shop. I kan sagtens glæde jer!

I næste uge har vi planlagt en masse spændende ting, og vi skal bl.a. deltage i Social Media Week, og det ser jeg helt sikkert frem til – spændende viden kan man aldrig få nok af! ♡

Ha’ en skøn solskinsdag, og vi ses i næste uge! :)

♡ Mireille

 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat
   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Træning! Hvor, hvornår, og hvad?