Praktikantens Hjørne » Varer i shoppen, vandfarve i koppen! – Sofia Saidana
Derfor elsker jeg mk shots!

Praktikantens Hjørne » Varer i shoppen, vandfarve i koppen!

fullsizerender-24

Inden for den sidste uges tid er der kommet nogle rigtig lækre varer i shoppen! Jeg har været med til at bestille mange af dem hjem for noget tid siden, og nu er de endelig oppe. Nemlig dem fra Sæbeværkstedet. Det har været super sjovt at være med til at bestille hjem, og sætte dem op med billeder og beskrivelser. Man kan da kune blive fristet af at sidde og arbejde med de flotte produkter, og jeg er da blevet ret interesseret i den lille morgenfruesæbe. Hvad med jer? :D

I forhold til arbejdet med webshoppen har jeg også skrevet en masse fine små takke-noter til alle jer der bestiller noget i Sofias shop. Noterne er sat på en masse lækre Make Me Shine-teer. Meget hyggeligt arbejde. :)

Sidst men ikke mindst har jeg selvfølgelig også brugt tid på at tegne og designe. Nu ser det endelig ud til at blogdesignet er done, og vi kan begynde på designet til shoppen.

Vi ses i næste uge. :)

♡ Mireille

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat
   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Derfor elsker jeg mk shots!