Nu 4,5 kg lettere og har tabt over 20 cm!

FØLGER FREDAG » Havde endelig tabt 23 kg, da jeg brækkede 11 ryghvirvler!

image5

Jeg vil rigtig gerne fortælle min historie😊
Jeg hedder Linette, er 30 år og bor i en by tæt på Viborg. Jeg startede et vægttab d. 01/09-2015 da jeg var nået en vægt på 117 kg. Jeg var altid trist, havde ingen selvtillid eller overskud til noget som helst. Så jeg tænkte, at det skulle bare være nu, hvis der skulle ske noget og har får rigtig meget hjælp og støtte fra min kæreste. Han har været god til at undersøge forskellige ting i forhold til kost og motion. Jeg kom ellers rigtig godt fra start med mit vægttab og havde os tabt 23 kg lige inden julen i 2015. Mig og min kæreste var i Herlev og holde jul det år😊 min svoger havde taget sådan et segboard med, dem uden styr.

Var blevet rigtig god til at bruge den, så vi tog den med udenfor, der gik det så galt. Jeg mistede balancen og faldt bag over og brækkede 11 ryg hvirvler. Jeg blev indlagt på Herlev sygehus i 4 dage, fik af vide den var flækket og der var kommet sammenfald i den os, så det ville aldrig rette sig op igen. Så jeg gik med korset i 3 måneder og kunne ingen ting😢
Tænkte at det var så det vægttab og alt var bare lort. Men fik rigtig meget støtte af min kæreste og familie, og jeg tænkte, det her skal bare ikke ødelægge noget ang. Mit vægttab, så jeg måtte holde vægten på kosten og uden motion. Det gjorde jeg os i et halvt år, tabte mig ikke, men tog heller ikke på😊💪

Efter 3 måneder gik der en stor genoptrænings proces i gang. Det betyder os, at jeg hver dag træner ryg og mave. Hvis ikke i motionscentret, så gør jeg det hjemme😊 D. 01/07-2016 kom jeg nogen lunde i gang med træning i motions centeret igen, med en masse genoptræning og det jeg kunne holde til med min ryg og det gør jeg stadig den dag i dag. Det har nu resulteret i at jeg nu har tabt i alt 47 kg😄💪 Har været ekstremt stædig, og har været mega vilje stærk. Har bare tænkt på at jeg aldrig nogen sinde skulle tilbage til det jeg kom fra.

image6

Har ikke været i badetøj siden jeg var helt ung teenager. Elsker at bade, men har aldrig nogen sinde kunne finde på at vise mig i badetøj.
Jeg elsker at inspirer andre, både med kost og motion. Jeg har talt kcal igennem hele mit vægttab og brugt en app der hedder my fitnesspal, super god app til at holde styr på sine kcal.

image7

Kærlig Hilsen
Linette Pedersen


Tusind tak for dig og fordi du ville dele din meget ærlige historie med os Linette ♡

Man kommer langt med at sætte ord på tingene, stå ved den man, eller den man var uden at dømme, men at se det lærerige i ens historie. Alle ærlige og inspirerende historier på både godt og ondt er hjerteligt velkommen i Følger Fredag, der er ingen grænser, vi elsker inspiration. Læs mere om hvordan du gør lige her. Kan ikke få for mange historier så send endelig.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Nu 4,5 kg lettere og har tabt over 20 cm!