FØLGER FREDAG » Havde endelig tabt 23 kg, da jeg brækkede 11 ryghvirvler!

Nu 4 kg lettere og har tabt over 20 cm!

img_0077

Følelse inden start:
Hej venner ♥ Jeg har været så stresset i den seneste tid at jeg virkelig ikke har fået spist ordentligt. Det kan jeg mærke på mange måder. Det værste har nok været at jeg har følt mig meget tung og oppustet. Det er jo sådan når man først har været overvægtig, og taber sig meget som jeg, vil kroppen altid med dens udvidede fedtdepoter “tro den er tyk” så lige så snart jeg i en kort periode prioterer arbejde højere end at spise det som jeg ved er godt for mig, siger vægten bare “op op op op”!

Men det ved jeg fordi jeg efterhånden kender min krop, og det får mig slet ikke til at opgive noget eller knokle mere, jeg er bare opmærksom på når jeg trænger til at ændre min vej lidt fx.
Så selvom det er “nederen” jamen så må man alligevel finde en måde at komme videre på hvis man kan sige det sådan. Derfor besluttede jeg mig for 11 dage siden at starte på C9. Jeg havde først tænkt mig at starte sammen med jer og vise hver dag, men jeg syntes hellere jeg ville gennemføre og så skrive en dagbog undervejs! Som jeg så ville lave til et blogindlæg hvor i kan få min start og mit resultat samlet ét sted!
Som sagt følte jeg mig tung, oppustet, ikke motiveret at all for at træne eller gøre noget ved maden fordi jeg var træt da jeg virkelig føler jeg har ligget vandret de sidste måneder med shopstart, klubindhold, foredrag, osv. Og det påvirker mit sind rigtig meget. Jeg havde ingen forventninger om vægttab, men faktisk mere om at få renset ud, blive nulstillet og få et ordentlig skud motivation i forlængelse af de 9 dage når de blev gennemført! Alt andet ville bare tages som et plus. Jeg har inden start aldrig nogensinde prøvet C9 før og er derfor meget meget spændt. Og ikke mindst spændt på bare at prøve et nyt tiltag da jeg elsker at eksperimentere som den kostvejleder jeg jo er, ellers bliver det hele sku for kedeligt. Hvordan skal man også kunne sidde og ytre sig om sine holdninger om ting man ikke har prøvet? De der er mest åbne for nye ting fremfor at dømme lærer hele livet er jeg sikker på, og sandt at sige så elsker jeg nye tiltag. Jeg elsker at prøve og fortælle om det jeg synes var en succes! Det da så inspirerende. Derfor gør jeg altid meget ud af at være så ærlig som jeg er, for når jeg så fortæller min mening så ved i hvad jeg rent faktisk mener! Jeg ved om nogen hvor mange forskellige meninger der kan være når det kommer til vægttab og hvor umotiverende det kan føles når man ikke ved hvor man skal starte og hvor man skal slutte og så er det sku nemmere at sidde og køre mazarintærter ind en efter en! I bund og grund er der ingen der har det rigtige svar, det handler om at du beslutter dig for hvad der er vejen for dig uanset hvad andre måtte tænke. Husk det! Kun du kan svare på hvad du har brug for og hvilken vej der skal være din vej! Nå men jeg har været i fuld gang de sidste 9 dage og jeg besluttede mig for inden at jeg ikke ville drikke kaffe eller pepsi max i forløbet men kun vand for at blive fuldstændig nulstillet og for at vise mig selv at jeg sagtens kan komme igennem en dag uden kaffe :p

Først og fremmest indeholder 1 C9 pakke følgende:

 • 2 x Forever gel original
 • Forever ultra måltidserstatning – Man kan vælge mellem vanilje og chokolade smag og jeg valgte vanilje da jeg ville lave smoothies undervejs i forløbet og der er jeg klart mest til vanilje. Derudover passer vanilje og kanel super fint sammen og jeg elsker bare kanel i smoothies generelt. Denne pulver er med soya, og er derfor også god til dem der ikke tåler mælk mm. Kan bruges både som måltidserstatning med minimælk, til mellemmåltid, eller efter træning.
 • Forever Therm tabletter – Disse skal man tage 2 af dagligt som er et kosttilskud der sætter skub i forbrændingen. Mindsker træthed og udmattelse og virker også opkvikkende indeholdende grøn te ekstrakt, kaffe og guarana.
 • Forever fiber – Opløses i vand og sørger for du får gode kostfibre
 • Målebånd til at sammenligne sine mål fra start til slut da det trods alt siger meget mere end vægten.

Og lad os så komme igang….

Dag 1-2

Well… Jeg havde inden start læst en masse om C9 mange forskellige steder. Så jeg var forberedt på lidt af hvert. Mange havde opnået rigtig gode resultater. Dog syntes jeg de fleste skrev om at aloe vera gelen kunne være lidt svær at få ned eller at de var sultne – OG det med aloe veraen var jeg spændt på. Altså, jeg synes ikke den smager lækkert men jeg synes slet ikke det var svært, jeg valgte at fokusere på resultatet og hvad jeg kunne opnå. Når man fokuserer på hvor godt det er for en, jamen så kan det hele sku næsten glide ned. Jeg startede min dag 1 og 2 som var ens OG som også er de hårdeste da man virkelig kommer til bunds der med udrensningen og ved i hvad, der var ingen hovedpine til mig efter de 2 dage som jeg ellers har lidt meget af! Nå men jeg startede dagene med at drikke 1 glas vand blandet med 30 ml aloe vera gel og en tablet Forever Therm. Til mellemmåltid fik jeg en pakke forever fiber blandet med vand.

Ved frokosttid fik jeg mere vand (yummyyy hihi :P) 30 ml forever gel, 1 scoop vanilje Forever ultra med 3 dl minimælk og 1 tablet forever therm.

Til aftensmad fik jeg 1 glas vand med aloe vera gel og også igen inden sengetid.

img_0069

Den første dag spiste jeg KUN det ovenstående jeg har skrevet. Det var hårdt, men det gik. Jeg kunne godt lide følelsen samtidigt. Den 2 dag fik jeg massive mængder kærlighed til den frie liste. Det er nemlig sådan at der er en fri liste i hæftet hvor du simpelthen hver dag kan gøre brug af den, og SÅ blev det sjovt! Jeg blev besat af rød peberfrugt, og agurkestænger, så det spiste jeg en hel del af til aftensmad på 2. dagen. Derudover valgte jeg til frokost at lave mig en smootie som blev rigtig lækker!

img_0071

Den bestod af det daglige scoop Forever ultra, 3 dl minimælk, 2 dl frosne hindbær og 1 drys kanel som jeg blendede i min smoothie twister. (En ganske almindelig blender kan også sagtens bruges) Det var så tilfredsstillende!

Jeg drak ca 2 liter vand på dag 1 og 2 og fik faktisk slet ikke trænet som de i hæftet anbefalede, for jeg havde simpelthen så meget at nå, jeg prioterede derfor planen, og arbejdet.

img_0073

img_0072

img_0073

img_0075

Dag 3-9

Dag 3-9 er de samme hver dag men er anderledes end 1 og 2 som jo er de hårdeste dage som jeg ikke syntes var gigantisk hårde fordi jeg gjorde brug af den frie liste, når man er kreativ går det faktisk, så på trods af jeg ingen forventninger havde kunne jeg godt lide dag 1 og 2. Det eneste hvis man skal sige noget der var svært var selvfølgelig at jeg ikke bare kunne kasted i skrutten når jeg ville men til gengæld fandt jeg en enorm kærlighed til peberfrugter og smoothies!

Dagene på 3-9 ser således ud: 1 glas vand med aloe vera gel om morgenen, her spiser man så også 1 scoop Forever ultra med 3 dl minimælk (eller mandel/soya/havremælk som jeg lavede til morgensmoothie med 1 dl frosne hindbær (man kan også sagtens komme aloe vera gelen ned i hvis man hellere vil det) samt 1 tablet forever therm.

Mellemmåltidet bestod af 1 brev fiber med 1 glas vand. Frokosten bestod af vand, 1 scoop Forever ultra med minimælk EFTERMIDDAGSSMOOTIE siger jeg bare! Med 1 dl frosne blåbær, på den frie liste er der 2 dl bær om dagen så jeg tog 1 dl af hver så jeg havde til 2 smoothies i løbet af dagen! Clever Clever :P

Så kommer vi til aftensmaden som så består af ca 600 kcal, dem kan man også vælge at dele ud over dagen, eller sige 300 til frokost + 300 til aftensmad, eller aftensnack – Jeg valgte bare at bruge dem til aftensmad. Her fik jeg faktisk igen inspiration fra C9 hæftet da de har en masse opskrifter som passer til kalorierne både på smoothies og måltider. Jeg har aldrig i mit liv smagt bønnepasta før, ever! Men jeg så en opskrift med bønnepasta, soyasauce, broccoli og tofu – Tofuen byttede jeg dog ud med kylling da jeg ikke er til tofu. Så min ret endte med at se sådan ud og OMG bønnepasta? Har i smagt det? Det er blødere end almindelig pasta! Seiously og det smagte såååå lækkert! Købte det i fakta til ca 17,- økologisk og det skal bare koge 5-7 min. Så blandede jeg det i min wok hvor jeg havde kyllingestykker i, og lavede den “vinagrette sauce” de anbefalede og kom over. Det var med en smule chilisauce, soyasauce, balsamicoeddike og lime som jeg byttede ud med citron da jeg bedre kan lide det. Der skulle også en smule sesamolie i men det undlod jeg da jeg ikke havde det.

Så stegte det i wokken, sammen med 200 g broccoli fra frost da jeg elsker frosne grøntsager, de er så billige og nemme og hader at stå og skære broccoli :P Derudover fryses grøntsagerne ned med dens vitaminer så jeg går meget ind for at frosne grøntsager er the shit især hvis man som jeg ofte ender med ikke at få de friske spist – så er det dejligt de frosne bare er hvor de skal være uden at man skal stresse over at nå at spise dem til tiden. Det kan være noget af et regnestykke :P Men mest elsker jeg dem fordi de er så nemme og billige.

Der var en masse forskellige opskrifter i hæftet, udover smoothie så var der også grillet grøntsagspakke, gulaschsuppe, laks i kokosmælk og ovnbagte grøntsager med torsk. Det smarteste ved det er at kalorierne er tilpasset så hvis ikke man er i humør til at tage sin kreative “what to eat” hat på, så kigger man bare i hæftet.

Jeg spiste bønnepasta retten to aftener i træk fordi den var så stor en succes! Og det var dejligt nemt at lave til 2 dage i træk.

img_0063

img_0061

Og det endelige resultat på de 9 dage

Vægt
Før 78,5 (ja jeg havde sku lige fået lidt ekstra sul på kroppen, det går møg stærkt)
Nu 74 kg

Hofte
109 cm
102 cm

Talje
91,5
86

Arm
30,8 cm
28 cm

Lår
65,8 cm
60 cm

Underben
38,5 cm
35 cm

Bryst
101 cm, over bryst – 102 cm, på brystet
97 cm, over bryst – 99 cm, på brystet
(Jeg blev lidt i tvivl da jeg skulle måle bryst så jeg målte 2 steder, både langs armhulen altså over bryst og lige på brystet også, for at være på den sikre side) :-)

Inden start noterede jeg det ned i hæftet så jeg kunne sammenligne med målene efter 9 dage.

img_0067

Facts om C9 og min personlige holdning om forløbet:
Altså jeg havde ikke troet jeg ville kunne klare ikke at drikke kaffe i de dage, men jeg er mega glad for at blive bekræftet i at jeg drikker det fordi det er lækkert for mig, det er livsglæde og forkælelse når jeg drikker kaffe, for jeg har faktisk ikke følt mig mindre frisk. Alle de grøntsagsstave og lækre smoothies, samt grøn te og masser af vand og sund aftensmad, har faktisk været rart at have som første priotet.
Jeg føler mig både lettere, mindre, men vigtigst af alt meget meget mere motiveret til at fortsætte og jeg synes det er nogle super gode ting man lærer undervejs ved at læse hæftet og det er så tilfredsstillende at have klaret forløbet. Jeg er positivt overrasket!

Min Indkøbsliste – Dette havde jeg i mit køleskab alle 9 dage

Rød peberfrugt (er blevet som slik for mig, muums!)

Broccoli (frost)

Minimælk (Anden mælk kan sagtens bruges men jeg foretrækker mini)

Frosne hindbær

Frosne blåbær

Evt koffeinfri kaffe

Grøn te (drak ca 3 kopper dagligt af denne med citrus som er min yndlings)

Fettucine (bønnepasta)

Kanel

Soyasauce

Evt Citroner

Evt balsamicoeddike

Kylling

Agurk (Indgår i den frie liste) se herunder

Den frie liste som du frit kan spise så meget du vil af undervejs udover din daglige aftensmad fra dag 3-9 og din proteinshake/smoothie på dag 1-2 er:

img_9129

img_0074

Træning
Der er en masse vejledende træning i hæftet, så man kan være aktiv undervejs – Jeg fik faktisk kun gået et par ture, that’s it! Men nu er jeg heldigvis kommet tilbage i fitness og det er så dejligt at være tilbage igen både lettere, friskere og mere motiveret!

Vil du også på C9?
Fordi mit C9 forløb som sluttede for 2 dage siden, undervejs gik så pokkers godt, blev jeg simpelthen så begejstret og derfor kan jeg nu med stor glæde fortælle dig at jeg forhandler C9 til alle mine dejlige følgere! Derfor: Hvis du vil igang med C9 og komme ind i min lukkede facebookgruppe kun for dem der kører C9 og F15 forløb så vi kan motivere hinanden online så send mig en mail på info@sofiasaidana.com – Jeg har C9 pakkerne på lager så de kan sendes med det samme eller afhentes på Frederiksberg.

Hvad så efter C9?
Efter C9 er man ikke bare mere motiveret og tættere på sit mål. Man er rent faktisk også blevet bedre venner med spejlbilledet.
Jeg vil lige kort præsentere jer for F15 som jeg nu er igang med.
F15 er til dig der ikke vil på C9 men gerne vil tabe dig, eller til dig der har været på C9 som efter 9 intensive dage fortsat vil blive en lettere version af dig. Det er også til dem der gerne vil lære hvordan man lever sundt da der er 2 forskellige løsninger med i hæftet.
Er du kvinde og fortsat ønsker en løsning med de lavere kcal, og ønsker at lære hvordan du vedligeholder sundhed, hvordan du sammensætter en god kost for din krop og dit helbred, så vælger du her listen med lavere kalorieindtag. Er du en mand så tager du den liste med et højere kalorieindtag, da I jo har brug for flere kalorier i løbet af dagen, end vi kvinder har.

F15 betyder ikke du skal drikke shakes resten af dit liv, det betyder at du lærer hvordan du sammensætter en sund og nærende kost ud fra de fødevarer du godt kan lide. Med de tilhørende smarte lister over de gode proteiner, kulhydrater, og det gode fedt samt de mængder der anbefales at du spiser –  kan du på den måde stille og roligt tilvænne dig en sundere, slankere og varig livsstil.
Man får nemlig her indøvet de gode vaner, mere balance med maden. Her spiser man normalt – men med lister over hvordan man sammensætter måltider med den rette mængder proteiner, kulhydrater og fedt. Så bum! Kigger du på listen og kan se alle de gode typer kulhydrater som fx groft pasta, fuldkorns rugbrød, brune eller vilde ris osv samt hvor stor en mængde der er anbefalet.

F15 er genialt for mig fordi jeg jo i mange år har overspist og har jeg ikke overspist jamen så har jeg tabt mig. Men balancen har krævet tid, sved og tårer at finde. Og det er en lang rejse for alt det her med at lære de gode ting omkring hvordan man spiser når man i mange år har været den type der er “alt eller intet” det ved jeg mange af jer kender. Så jeg er super positiv over F15, der gør det mega simpelt at vælge – Alt efter hvad man har lyst til at spise slår man op i hæftet og følger målene samt de gode ting, her får man også fuldstændig styr på hvor meget af det gode fedt man skal have samt hvad det er, og ikke mindst protein mulighederne osv. Det her er en fantastisk mulighed for dem der har svært ved at stå med det selv og ikke bare kan tænke fornuftigt når det kommer til hvad man kan spise for at være sund eller tabe sig – og som hurtigt føler de ligger på vippen hvis ikke de har vejledende mål at gå efter.
F15 forhandler jeg også og her får du udover hæftet som er fyldt med opskrifter, træning, samt lister over hvad der er godt at spise fra hver kategori også:

 • 2 x Forever gel original
 • Forever ultra måltidserstatning – Vanilje el chokolade
 • Forever Therm tabletter – Sætter skub i forbrændingen.
  Mindsker træthed og udmattelse og er opkvikkende med dens indhold af grøn te ekstrakt, kaffe og guarana.
 • Forever fiber – Opløses i vand og sørger for du får gode kostfibre

img_0068

Send mig en mail her for spørgsmål, samt bestilling af C9 og/eller F15. Og så husk at det i sidste ende kun er dig som ved hvad der virker for dig, alle vil altid have en mening om hvad der rigtigt og forkert om de ting du gør – Men det er ikke dem der ligger derhjemme, triste og har svært ved at finde ud af hvilken vej man skal gå – Det ved jeg om nogen. Derfor do what makes you happy! Og skid på alt det andet. Jeg er så glad for at kunne dele mine erfaringer med dig. Og du fortjener du kun alt det bedste ♥

img_9130

 

 


Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

 • Liv

  Hej Sofia,
  Hvad koster C9 hos dig? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg brugte C9 som en kickstart i start januar da jeg følte at min krop var gået i stå og havde brug for et boost. Jeg er nu (efter træningsforløb over 8 uger) ved at være tilfreds med hvordan min krop ser ud og har det – den er sjældent oppustet, føler overskud og har tabt mig næsten 5 kg 👍🏼👌🏼 så super sejt at du har gennemført det 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare MEGA Sej Søde Sofia💕💪🏻💪🏻💪🏻 Du er en Sådan en Skøn Person at følge og jeg nyder dine indlæg💕

  Masser af Kram Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØLGER FREDAG » Havde endelig tabt 23 kg, da jeg brækkede 11 ryghvirvler!